loader
Foto

Galerie foto

Vino să vezi, la TVR 1: Marathon de Sable şi premiere cinematografice

Vineri dimineaţă,  aflăm „Tot ce contează”despre festivaluri, filme, lansări de carte, târguri, spectacole, concerte, celebrari şi invitaţi de seamă... Emisiunea Vino să vezi este în direct pe 1 aprilie, de la ora 10.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+ .

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Concertul caritabil „Suflet în Culori”, ajuns în 2016 la cea de-a III-a ediţie, îi aduce pe scena Ateneului Român pe soprana Leontina Văduva, în anul de aniversare a celor 30 de ani de carieră, pe muzicianul Grigore Leşe, pe organistul Nicolae Licareţ şi pe pianista franceză Laure Cambau. Spectacolul se desfăşoară anul acesta chiar pe 2 aprilie, de Ziua Internaţională a Conştientizării  Autismului. Claudia Spătărescu află mai multe despre acest concert, la Vino să vezi, de la soprana Leontina Văduva şi de la Mihai Stan, preşedintele Asociaţiei pentru muzică, artă şi cultură. Emisiunea Vino să vezi se difuzează în fiecare vineri, de la ora 10.00, la TVR 1 şi TVR+.

(w882)

După spectacolul sold out din ianuarie, maestrul naiului, Gheorghe Zamfir, va concerta la cererea publicului pentru a doua oară pe scena de la Hard Rock Cafe, pe 5 aprilie, de la ora 21.30. Ocazia este şi una anviersară pentru că artistul Gheorghe Zamfir împlineşte 75 de ani. Amănunte despre concert aflăm la Vino să vezi de la TVR 1, vineri dimineaţă.

„Cine a alergat un maraton ştie că nu te poţi opri la o singură cursă. Pentru mine, maratonul înseamnă în primul rând cunoaştere de sine, descoperirea unor calităţi pe care nu erai conştient că le ai, înseamnă bucuria de a alerga, de a fi sănătos şi de a privi viaţa dintr-o perspectivă pe care mulţi nu o au. Cineva spunea odată: dacă vrei să câştigi ceva, aleargă 100 m. Dacă vrei să experimentezi viaţa, aleargă un maraton. Este perfect adevărat şi, pot spune că am simţit-o din plin după terminarea primului meu maraton. Experimentezi trăiri şi câştigi experienţă de viaţă, câştigi cunoaştere de sine, câştigi echilibru interior”, mărturiseşte ultramaratonistul Andrei Gligor, invitat şi el la Vino să vezi, pe 1 aprilie. Are 38 de ani şi este de profesie IT-ist, dar aleargă la maratoane pentru susţinerea unor cauze caritabile. Pe 2 aprilie, Andrei Gligor pleacă în Maroc, la Marathon de sable, una dintre cele mai dificile competiţii de gen din lume. Claudia Spătărescu stă de vorbă cu el chiar înaintea plecării la maratonul din Maroc.

(w882)

Una dintre cele mai de succes comedii romantice româneşti, Minte-mă frumos, are parte de o continuare. Minte-mă frumos în Centrul Vechi se lansează în cinematografele din România pe 1 aprilie şi promite să fie un succes. La rubrica Filmele săptămânii, avem întâlnire, în studioul emisiunii, cu regizorul filmului, Iura Luncaşu, dar şi cu actorul Pavel Ulici şi actriţa Diana Roman.

(w882)

Vino să vezi! este invitaţia pe care Claudia Spătărescu o face telespectatorilor TVR 1 în fiecare vineri, de la ora 10.00. Emisiunea oferă telespectatorilor cât mai multe şi mai diverse propuneri de petrecere a timpului liber. Fie că este vorba despre festivaluri, filme, lansări de carte, târguri, spectacole, concerte, celebrări şi... câte şi mai câte! „Adevărata relaxare este cea activă. Urmăriţi-ne în fiecare vineri şi, cu siguranţă, veţi găsi un motiv să ieşiţi din casă în zilele următoare!”, ne îndeamnă moderatoarea emisiunii, Claudia Spătărescu.

Vino să vezi face parte din linia de emisiunile reunite sub genericul „Tot ce contează”, ce pot fi urmărite de luni până vineri, de la ora 10.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Logo

 
Andrei Ionescu: “Se pare că, în faţa lui Dumnezeu unica bogăţie pe care o poţi trece dincolo sunt faptele noastre bune!”

Andrei Ionescu, soţul regretatei actriţe Ileana Stana-Ionescu, s-a alăturat campaniei umanitare TVR “Împreună facem bine!”. În vârstă de 97 de ...

Muzeul Apei

Muzeul Apei "Leonida Truță" din Cluj-Napoca

publicat: Joi, 26 Septembrie 2024

”Acest așezământ are menirea de a-ți reaminti ție, trecătorule, că de la o zi la alta apa este tot mai puțină și noi tot mai  mulți. Drept aceea, ...

Regizorul Silviu Purcărete, omagiat la Teatrul „Marin Sorescu” din Craiova

În cadrul „Săptămânii Purcărete”, iubitorii de cultură se pot delecta cu cinci dintre spectacolele apreciate ale marelui regizor, precum și cu ...