loader
Foto

Viitorul Messi e deja pe teren. Vino să îl vezi la TVR!

În perioada 31 mai-6 iunie, TVR 1 și TVR 2 au transmis în exclusivitate fazele superioare ale Campionatului European de Fotbal U21, desfășurat în Ungaria şi Slovenia. Cei mai promițători tineri din fotbalul european și-au disputat titlul de campioni.

 

I-am admirat, i-am încurajat, am stat cu sufletul la gură în timpul meciurilor din grupe. Reprezentativele europene de tineret s-au întâlnit în primul turneu cu 16 echipe. Dar ce e mai bun abia de acum începe! Cei mai buni jucători, cele mai tari faze, cele mai disputate partide au urmat în perioada 31 mai – 6 iunie, când au avut loc fazele superioare ale Campionatului European EURO U21. Săptămâna de foc a fotbalului european a fost în exclusivitate la TVR 1 și TVR 2, meciurile fiind comentate de Marian Olaianos și Emil Hossu-Longin, „vocile” echipei U21.

Franța, Italia, Germania, Spania, Danemarca, Portugalia, Țările de Jos și Croația au fost țările rămase în competiție. Am văzut dacă Spania a reușit să-și mențină titlul de campioană sau dacă Germania, echipa care a scos elevii lui Adrian Mutu din competiție în luna martie, a reușit să-și ia revanșa, după ce a fost învinsă de spanioli în finala din 2019.

„Sunt cele mai bune echipe de tineret ale continentului, faza finală e foarte echilibrată și vom vedea meciuri spectaculoase, mai ales că sunt prezenți fotbaliști deja consacrați, cu cote extraordinare. Franța are o combinație explozivă de talent, încredere și calitate atletică. Antrenorul Sylvain Ripoll e fericit cu cei 23 de fotbaliști de top, a căror cotă de piață este de peste o jumătate de miliard de euro. Fără probleme, lotul U-21 al ”Cocoșilor” poate emite pretenții la semifinale chiar la Campionatul European de seniori”, spune jurnalistul TVR Emil Hossu-Longin.

Microbiștii au putut vedea transmisiunile în direct ale partidelor din fazele superioare ale Campionatului European EURO U21 după cum urmează:

  • Sferturi de Finală:

-        luni, 31 mai, ora 19.00, Țările de Jos – Franța, la TVR 1, comentează Marian Olaianos

-        luni, 31 mai, ora 19.00, Spania – Croația, la TVR 2, comentează Emil Hossu-Longin

-        luni, 31 mai, ora 22.00, Portugalia – Italia, la TVR 1, comentează Marian Olaianos

-        luni, 31 mai, ora 22.00, Danemarca – Germania, la TVR 2, comentează Emil Hossu-Longin

 

  • Semifinale:

-        joi, 3 iunie, ora 19.00, Semifinala 1 * Spania-Portuglia, la TVR 1, comentează Marian Olaianos

-        joi, 3 iunie, ora 22.00, Semifinala 2 * Tarile de Jos- Germania, la TVR 1, comentează Marian Olaianos

 

  • Finala: duminică, 6 iunie, ora 22.00, la TVR 2, comentează Marian Olaianos și Emil Hossu-Longin

 

Marile competiții sportive sunt la TVR! După Campionatul European de Fotbal U21 din Ungaria şi Slovenia, TVR va oferi telespectatorilor săi, în exclusivitate, în perioada 23 iulie – 8 august 2021, Jocurile Olimpice de la Tokyo, ediția cu numărul treizeci și doi a Jocurilor Olimpice de vară, cel mai mare eveniment multi-sportiv mondial.

 

Foto uefa.com - Spania campioană în 2019

Logo

 
Țăst Show – Storceag de cegă și tocăniță de mistreț, la Runcu | VIDEO

Emisiunea "Țăst Show" de la TVR Craiova ne oferă o incursiune delicioasă în gastronomia tradițională românească, cu un episod dedicat ...

Ziua Națională a Vinului: O sărbătoare a tradiției și calității | VIDEO

„Vinul nostru uimitor de bun” este sloganul sub care se va desfășura, în acest an, Ziua Națională a Vinului din Republica Moldova, un eveniment ...

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

publicat: Duminică, 22 Septembrie 2024

Anul 1944 reprezintă un moment crucial în evoluția orașului Iași, un an marcat de devastarea și transformările profunde cauzate de conflagrația ...