loader
Foto

Unde vor petrece Revelionul vedetele TVR 2

Dacă Crăciunul și l-au petrecut acasă, tradițional, în jurul bradului, alături de familie și așteptând colindătorii, vedetele TVR 2 se pregătesc de o mare petrecere de Revelion.

 

Oana Mareș, prezentatoarea „Oanap”, speră ca până la sfârșitul anului să ningă la munte pentru că „Revelionul este o minivacanță cu prietenii și copiii, la ski (dacă avem noroc de zăpadă) la Păltiniș. Mergem și la Târgul de Crăciun de la Sibiu, ca tot este superlăudat, iar petrecerea va fi la hotel”, explică vedeta.

(oar_w460)

Pe Alina Ionescu, prezentatoarea emisiunii „Zile cu stil”, începutul de an o va găsi în Poiana Brașov, la o super petrecere alături de prieteni, în timp ce Irina Păcurariu va petrece toate sărbătorile acasă. „După un an de drumuri, oboseală și iar drumuri, aceasta este cea mai bună perioadă a anului pentru mine. Sărbătorile de anul acesta sunt și mai speciale pentru că e prima dată când ne revedem toți după așteptarea de un semestru... așa e când copiii ajung studenți și pleacă departe de casă...”, explică realizatoarea emisiunii „Rețeaua de idoli”.

(oar_w460)

De Revelion se va afla în Poiana Brașov și Iuliana Marciuc, alături de iubitul său. „Adrian (Adrian Enache n.r.) va cânta dar asta nu ne împiedică să fim împreună, la un hotel de lux din Poiana Brașov, spune prezentatoarea emisiunii „Destine ca-n filme”.

(oar_w460)

Corina Dănilă ne aduce „Gala umorului”, iar anul acesta crede că a venit momentul să petreacă un Revelion mai deosebit. „ Mă pregătesc de o premieră. Până acum nu am avut ocazia să petrec în aer liber în Piaţă şi să întâmpin noul an alături de toţi bucureştenii”, spune ea.

(oar_w460)

Logo

 
O ediție ”Transparențe” cu artistul Eugen Moritz

O ediție ”Transparențe” cu artistul Eugen Moritz

publicat: Luni, 23 Septembrie 2024

Eugen Moritz este artist vizual, prof. univ. dr. la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca, Departamentul de Fotografie, Video și ...

Ediție specială FILIT Chișinău

Ediție specială FILIT Chișinău

publicat: Luni, 23 Septembrie 2024

Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere, organizat de Fundația KA-TET, va reuni numeroși prozatori, poeți, traducători, editori, ...

Contribuţiile cercetării şi tehnologiilor în sănătate

Prof. dr. Theo Trandafirescu, specializat în medicină internă, pneumologie și terapie intensivă, face parte din Asociația Medicilor Români din ...