loader
Foto

Un nou sezon “Destine ca-n filme”, din 4 martie la TVR 2

Emisiunea “Destine ca-n filme” revine cu un nou sezon, marţi, 4 martie, de la ora 20.10 la TVR2 şi pe TVR+. Tema primei ediţii este cutremurul din 1977.

 

UPDATE: Ediția de marți, 4 martie, este disponibilă online, pe TVR+

1.578 de morţi, 11.300 de răniţi, 35.000 de locuinţe distruse. Acesta a fost bilanţul celui mai devastator cutremur produs în România.

Prima ediţie a noului sezon “Destine ca-n filme” este dedicată aducerii aminte, mai ales că pe 4 martie se împlinesc 37 de ani de la cutremurul din 1977.

Vă aducem mărturii cutremurătoare ale supravieţuitorilor, dar şi ale celor care au pierdut oameni dragi în nefastul context.

A fost nevoie de doar 56 de secunde pentru a redesena Bucureştiul şi a schimba complet viaţa urbană.

Printre vocile care depun mărturie în prima ediţie din noul sezon al emisiunii se numără şi celebrul Mihai Gruia Sandu, pe care cutremurul din ’77 l-a prins în unitatea militară, pe când avea doar 20 de ani.

Despre cutremurul din ’77 şi urmările lui, pe larg, marţi, 4 martie, de la 20.10, la TVR2 şi pe TVR+

foto: Agerpres

 

Logo

 
Laura Lavric, 78 de ani de cântec și bucurie

Laura Lavric, 78 de ani de cântec și bucurie

publicat: Vineri, 20 Septembrie 2024

De la debutul remarcabil din 1967 la momente memorabile și spectacole internaționale, artista continuă să impresioneze prin muzica sa tradițională

Specialist în informatică agricolă, într-o fermă a viitorului

Tinerii dau speranțe agriculturii viitorului, dincolo de greutățile de azi. Prin tehnologii inovative, care să asigure sustenabilitatea și ...

Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...