Duminică, 28 aprilie, de la ora 10:00, Eugen Roibu şi Ştefan Stoica, gazdele emisiunii, invită pescarii pasionaţi să pregătească peştele, folosind reţete de cherhana.
"Ce v-ar plăcea mai mult… să pescuiţi sau să mâncaţi peşte?!", se întreabă Eugen Roibu şi Ştefan Stoica, gazdele emisiunii. Alegerea le aparţine pescarilor, dar în ziua de Paşte la "Pescar hoinar" locurile şi experienţe trăite în căutarea marii capturi care stârnesc imaginaţia de nestăvilit a fiecărui undiţar vor lasă loc şi talentului în bucătărie.
Pescarii hoinari vă dezvăluie duminică, 28 aprilie nu doar cum se prinde, ci şi cum se pregăteşte peştele, folosind reţete de cherhana. Lângă tradiţionalele preparate din miel, scrumbia de Dunăre - peştele primăverii sau savurosul somn cu legume vor da un gust aparte mesei de Paşte. Aşadar, vă propunem o expediţie inedită într-un loc aflat foarte aproape de centrul capitalei – parcul Tineretului.