loader
Foto

Galerie foto

Un actor invitat la „Reţeaua de idoli”: Marius Manole

Irina Păcurariu continuă seria întâlnirilor în pandemie la „Reţeaua de idoli”. Invitaţii ediției de duminică, 14 iunie, de la ora 18:00, la TVR 2, sunt oameni excepţionali care îi ajută pe cei din jurul lor să treacă mai ușor peste perioada de criză.

 

Primul invitat al emisiunii devenită în timpul crizei #rețeauadesperanță este actorul Marius Manole, care, ca antidot la izolare, a realizat o serie de interviuri numite ironic şi în notă comică, “Welcom as in aor hom”.

(oar_w460)

„Angela Gheorghiu, la povești online, a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit de la pandemie”, spune actorul Marius Manole. Scenele în care Angela Gheorghiu, Marius Manole și Ilona Brezoianu (actriță a Teatrului de Comedie şi parteneră în video-urile postate pe Youtube) erau o obişnuinţă până acum trei luni, s-au schimbat cu un fotoliu și un pahar de vin, într-un sezon de primăvară-vară în izolare.“Viața de dinainte nu mai e la fel pentru niciun artist, fie el din București sau Londra, fie el actor sau cântăreț. Dar, având tehnologia la un click distanță, ne putem întâlni online”, adaugă actorul.Asta au și făcut, când au înlocuit sala de teatru cu camera lor și și-au dat întâlnire seară de seară, fiecare de la el de acasă, cu publicul. “Și facem asta de două luni, cu proiectul Welcom as in aor hom!”, a adăugat Marius Manole.

Duminică, 14 iunie, la interviurile „Reţeaua de idoli” îi vom mai cunoaşte pe dr. Sevda Memet, o româncă participantă la un prestigios program de master la Universitatea Stanford din California dar şi pe jurnaliştii Elena Stancu şi Cosmin Bumbuţ blocaţi de criză în Portugalia.

Vom mai afla cum fotografa Daniela Grozea a devenit şofer de Uber pentru cadrele medicale din New York, dar şi cum Oana Moisil, o premiată videojurnalistă, a trăit izolarea într-o încăpere de 12 metri pătraţi în Paris. Povestea Tessei Dunlop, un istoric britanic care şi-a sustinut teza de doctorat despre România în timpul pandemiei, deşi împreună cu familia sa a trecut prin infecţia cu Covid-19, o vom afla în finalul emisiunii.

Logo

 
Concursul „Enescu”: Roman Lopatynskyi, unul dintre cei mai lăudați tineri muzicieni din Ucraina, este câștigătorul Secțiunii „Pian”

Muzicianul Roman Lopatynskyi, din Ucraina, a fost desemnat câștigătorul Secțiunii „Pian” din cadrul Concursului Internațional „George Enescu” - ...

„Regele” continuă să creeze impact în lumea fotbalului românesc

„M-am născut să câștig, nu să exist”, mărturisește Gheorghe Hagi, liderul generaţiei de aur din fotbalul românesc, dezvăluind o mentalitate de ...

Educația axată pe curiozitate și întrebări

Educația axată pe curiozitate și întrebări

publicat: Luni, 23 Septembrie 2024

Într-o societate dependentă de știință și dezvoltare, curiozitatea constituie forța motrice pentru învățare, idei noi și inovație. Cum pot ...