loader
Foto

Umor armenesc la Botoșani | VIDEO

La Botoșani, recent, s-a desfășurat cea de-a patra ediție a festivalului-concurs internațional de caricaturi și epigrame „Cik Damadian”.

 

Evenimentul a adunat nu mai puțin de 64 de concurenți din toate colțurile lumii, care au expus peste 100 de lucrări de caricatură, surprinzând prin diversitatea și originalitatea acestora.
.

.
Importanța festivalului depășește simpla competiție artistică, constituind un veritabil omagiu adus umorului și creativității.

Festivalul a fost completat de recitaluri de epigrame, bancuri și glume, creând o atmosferă de veselie și convivialitate. În ciuda vremii nefavorabile care a afectat întreaga zonă a Moldovei, Botoșaniul a reușit să radieze de optimism și umor, demonstrând puterea artei de a uni și a aduce zâmbete în fața dificultăților. De asemenea, un concert de jazz a adăugat o notă de rafinament și frumos, îmbogățind programul festivalului.

Organizat de Uniunea Armenilor, festivalul „Cik Damadian” nu doar că a promovat umorul armean, dar a și consolidat legăturile culturale internaționale, subliniind importanța diversității și a creativității în exprimarea artistică. Astfel, Botoșani devine un punct de reper pe harta umorului internațional, inspirând comunitatea locală să aprecieze și să celebreze această formă de artă esențială.

 

Tag-uri: Regional, TVR Iasi, umor

Logo

 
Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Televiziunea Română invită publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture demersului umanitar.

Când ar trebui să mergem la doctor, dacă avem probleme cu somnul. Apneea, dușmanul tăcut din timpul nopții

Atunci când ne trezim obosiți dimineața, deși am dormit un număr suficient de ore, ori, dimpotrivă, ne luptăm frecvent cu insomniile, este ...