loader
Foto

Confesiuni și inspirație la „Istorii cu tâlc”

În cadrul ediției recente a emisiunii „Istorii cu tâlc”, telespectatorii TVR Moldova au avut ocazia să o cunoască mai bine pe Ilinca Avram, o personalitate complexă care și-a dedicat cariera televiziunii, radioului și evenimentelor culturale.

 

Din copilărie, Ilinca a fost atrasă de magia televiziunii, debutând ca prezentatoare a Festivalului „Două inimi gemene”. Ulterior, a continuat să impresioneze ca moderatoare de emisiuni radio și TV, devenind un nume cunoscut în mass-media.

În 2018, cu ocazia Centenarului Marii Uniri, Ilinca Avram a prezentat deschiderea celei de-a 50-a ediții a legendarului Festival „Cerbul de Aur” de la Brașov, un eveniment cu o tradiție impresionantă, consolidându-și astfel reputația în lumea televiziunii și a divertismentului.

(w882)

Din dorința de a explora noi orizonturi, Ilinca și-a lansat propriul brand de haine și un atelier dedicat Artei Vorbirii, reflectând astfel preocuparea sa pentru perfecționare continuă și dorința de a împărtăși din experiențele sale celor care vor să își dezvolte abilitățile de comunicare.

Interviul realizat de actorul și prezentatorul Anatol Guzic a fost o ocazie pentru Ilinca să vorbească despre parcursul său profesional, dar și despre aspecte mai puțin cunoscute din viața personală.

(w882)

Ea a împărtășit emoții, dorințe și provocările prin care a trecut, subliniind importanța regăsirii de sine și a valorilor care evoluează odată cu experiențele de viață.

Un moment notabil al discursului său a fost afirmația: „Fața este harta emoțiilor”, subliniind cum trăirile interioare se reflectă prin expresii și cuvinte.

Pentru cei care doresc să revadă emisiunea „ISTORII CU TÂLC” și interviul cu Ilinca Avram, aceasta poate fi accesată pe contul oficial de youtube al TVR Moldova.

 

 
Liana Stanciu: „Românii sunt campioni mondiali, intergalactici și interplanetari la colinde!”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

„M-am născut, probabil, în dorinţa mea de a fi actor”

Regizor, scenarist, preşedinte al Uniunii Cineaştilor din România, actor, tată – Laurenţiu Damian este, cu toate faţetele personalităţii sale, ...

Folclorul românesc, vedetă pe scena Festivalului Internațional „Cântecele Munților” de la Sibiu

Iuliana Tudor ne aduce, la TVR 1, cele mai frumoase spectacole din cadrul ediției cu numărul 49 a Festivalului Internațional „Cântecele ...