loader
Foto

Galerie foto

EXCLUSIV TVR INFO: „Swift vs. Trump”, un documentar în premieră, producţie a anului 2024

TVR INFO va difuza sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 22:00, documentarul „Swift vs. Trump” (Taylor Swift - la star qui fait trembler Donald Trump, Franţa, 2024).

 

Taylor Swift este mai mult decât o vedetă pop. La doar 34 de ani, cântăreaţa cu cel mai mare succes mondial reprezintă un imperiu de peste un miliard de dolari, dar şi un motiv de dureri de cap pentru fostul preşedinte american, Donald Trump. Controversele sunt mari, mai ales după ce vedeta pop cu zeci de milioane de fani şi-a anunţat susţinerea pentru candidatura la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie în SUA, pentru Kamala Harris.

Deşi îşi exprimă rar opiniile, iar versurile melodiilor sale sunt apolitice, Taylor Swift pare să aibă o mare influență politică şi chiar puterea de a influenţa alegerile Statelor Unite in 2024.

(w882)

Documentarul „Swift vs. Trump” (Taylor Swift - la star qui fait trembler Donald Trump”, realizat de Damien Fleurette, oferă o privire în profunzime asupra fenomenului „Taylor Swift”, analizând motivele care au dus la confruntarea cu fostul preşedinte, Donald Trump, dar şi imaginea publică a lui Taylor Swift și evoluția ei de la icoana muzicii country la o vedetă globală şi influentă.

Printre personalele intervievate în documentar se numără compozitorul Robert Ellis Orrall, colegi din echipa artistei Taylor Swift, fani ai cântăreţei, jurnalişti, avocatul său, dar şi oameni politici.

Documentarul „Swift vs. Trump” (Taylor Swift - la star qui fait trembler Donald Trump”) a fost difuzat pe mai multe posturi, printre care M6 în Franța și La Une (RTBF) în Belgia, arătând interesul internaţional pentru acest subiect. Sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 22:00, TVR INFO vă invită să urmăriţi documentarul „Swift vs. Trump” (Taylor Swift-la star qui fait trembler D.Trump Franţa, 2024).

 
Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Televiziunea Română invită publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture demersului umanitar.

Când ar trebui să mergem la doctor, dacă avem probleme cu somnul. Apneea, dușmanul tăcut din timpul nopții

Atunci când ne trezim obosiți dimineața, deși am dormit un număr suficient de ore, ori, dimpotrivă, ne luptăm frecvent cu insomniile, este ...