loader
Foto

Cei mai relevanți invitați, într-o analiză a evenimentelor zilnice

Oameni care contribuie cu informații la înțelegerea principalelor teme de pe agenda publică din prezent sunt invitaţii lui Ştefan Onică de luni până joi, ora 21.00, la „Prim plan”.

 

Că sunt lideri politici, antreprenori, primari, oameni de cultură sau analiști, este vorba despre oameni implicați în evenimentele momentului.

Într-un format dinamic, cu o combinație de știri analizate și comentate obiectiv, interviuri interesante și analize pertinente, în emisiunea Prim Plan sunt analizate evenimente și declarații și sunt adresate întrebările momentului sau întrebări incomode, cu intenția de a se afla ce există în spatele unei decizii sau în ce registru pot interpreta jurnaliștii o anumită declarație.

Mai întâi se face o trecere în revistă a celor mai importante evenimente din ziua respectivă și, în cazul unor anumite știri, sunt dezbătute și analizate pe scurt implicațiile, motivațiile și rezultatele.

Cele mai importante subiecte, cele care creează dezbateri majore sau care afectează într-un mod major viața oamenilor, sunt discutate pe larg în partea de interviu a emisiunii.

Formatul aduce o discuție gen interviu de aproximativ 40 de minute cu unul dintre oamenii implicați activ în viața publică autohtonă sau foarte relevanți pentru evenimentele internaționale cu impact în România.

Urmează o dezbatere cu analiști unde sunt analizate declarațiile invitaților făcute anterior de invitații din secțiunea de interviu.

Pentru o analiză cât mai completă a evenimentelor zilei, invitaţii moderatorului Ştefan Onică pot fi urmăriți de luni până joi, ora 21.00, în emisiunea „Prim plan”, TVR INFO.

Foto: captură emisiune Prim plan, Ștefan Onică - tvrplus.ro

Tag-uri: Prim Plan
 
La TVR Sport se dă fluierul de start pentru „Marile meciuri”

Cunoscutul jurnalist sportiv Ionel Stoica, alături de invitaţi din lumea sportului prefaţează, analizează şi, uneori, comentează meciurile ...

„Deceniul ascuns: mărturii din România anilor '80”, în premieră la TVR Cultural

Din 19 octombrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 17:00, seria documentară „Deceniul ascuns” ne propune o analiză a României anilor '80, cu ...

„Omul și timpul”, un nou sezon la TVR Cultural

„Omul și timpul”, un nou sezon la TVR Cultural

publicat: Vineri, 18 Octombrie 2024

Rafael Udrişte, alături de invitatul său, profesorul Ion Scurtu, reputat istoric, propune în deschiderea noului sezon al emisiunii „Omul şi ...