loader
Foto

Campanie TVR în sprijinul românilor afectaţi de inundaţii

TVR lansează campania de ajutorare „Împreună facem bine” (WhatsApp la numărul 0731.355.775) pentru a sprijini persoanele afectate de inundațiile devastatoare din județele Galați, Vaslui, Argeș, Bacău, Iași, Neamț și Timiș.

 

Campania TVR își propune să adune materiale de primă necesitate, care vor fi trimise în zonele calamitate.

Persoanele din regiunile afectate pot solicita ajutor sunând sau trimițând mesaje pe WhatsApp la numărul 0731.355.775, apelabil din orice rețea la tarif normal, unde pot specifica produsele de care au urgentă nevoie.

În cadrul campaniei, curtea Televiziunii Române va fi transformată într-un punct de colectare, unde vor fi strânse donațiile de la cetățenii care doresc să contribuie.

TVR își asumă, de asemenea, rolul de a facilita comunicarea între sinistrați și autoritățile competente, pentru a asigura o intervenție eficientă și promptă.

În întreaga țară, oamenii răspund cu solidaritate apelurilor de ajutor venite din zonele afectate. Este nevoie urgentă de alimente neperisabile, apă, produse de igienă personală și haine groase pentru cei care au rămas fără nimic, în prag de iarnă. Donațiile se strâng în toate colțurile României, arătând încă o dată puterea de mobilizare a românilor în fața unei crize.

Aflați mai multe detalii despre această campanie pe TVR INFO.

 

Foto TVR INFO

 
Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Televiziunea Română invită publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture demersului umanitar.

Când ar trebui să mergem la doctor, dacă avem probleme cu somnul. Apneea, dușmanul tăcut din timpul nopții

Atunci când ne trezim obosiți dimineața, deși am dormit un număr suficient de ore, ori, dimpotrivă, ne luptăm frecvent cu insomniile, este ...