loader
Foto

Scor alb între Sahtior Donetk și Bayer Leverkusen (0-0), în direct la TVR

Partida din Liga Campionilor 2013-2014 a fost transmisă marți, 5 noiembrie, de la ora 21.45, în direct la TVR 1, TVR HD și online, pe TVR+.  

 

Misiune aproape imposibilă pentru Mircea Lucescu după acest meci. Pentru a ajunge în faza superioară a UCL, echipa sa trebuie să învingă tot și să aștepte minunea ca Bayer să nu adune patru puncte din următoarele două confruntări.

Şahtior Doneţk, echipa condusă de Mircea Lucescu, a primit marţi, 5 noiembrie, vizita lui Bayer Leverkusen, una dintre echipele importante din Germania. Și dupa acest meci, ucrainenii ocupă locul 3 în grupa A, cu 5 puncte, în timp ce germanii sunt tot pe poziţia a doua, cu 7 puncte.
Şahtior avea neaparată nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa de calificare în primăvara europeană a UCL. Pentru Bayer, însă, remiza era suficientă, mai ales că în urmă cu două săptămâni s-a impus cu un categoric 4-0 în faţa echipei lui Lucescu.
TVR 1, TVR HD şi TVR+ au transmis în direct confruntarea dintre cele două echipe, de la ora 21.45, comentariul fiind asigurat de Mihnea Ionescu. Partida a fost precedată la TVR 1, de la ora 21.00, de un Studio UCL, la care Cristian Mîndru i-a avut ca invitaţi pe Cornel Dinu şi Vlad Munteanu. După meci, Marian Olaianos prezintă toate Rezumatele UCL pentru microbişti.

 

 

foto: UEFA.com

Logo

 
Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Televiziunea Română invită publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture demersului umanitar.

Când ar trebui să mergem la doctor, dacă avem probleme cu somnul. Apneea, dușmanul tăcut din timpul nopții

Atunci când ne trezim obosiți dimineața, deși am dormit un număr suficient de ore, ori, dimpotrivă, ne luptăm frecvent cu insomniile, este ...