loader
Foto

TVR, premiată de Uniunea Societăților de Asigurare și Reasigurare din România

Distincția Aniversară UNSAR 30 a fost acordată Televiziunii Române pentru susținerea și promovarea unei Românii asigurate, în cadrul evenimentului în care s-au sărbătorit 30 de ani de la înfiiţarea uniunii.

 

Luni, 10 iunie, Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR) a sărbătorit 30 de ani de la înființarea sa, în cadrul unui eveniment de amploare, care a reunit peste 250 de participanți.

În cadrul evenimentului, Televiziunea Română a primit Distincția Aniversară UNSAR 30 pentru susținerea și promovarea unei Românii asigurate, distincţie înmânată jurnalistei TVR Irina Luca. Prin emisiunile sale, Televiziunea Română a contribuit la informarea și educarea financiară a românilor.​

(w500)

Au fost prezenţi la eveniment reprezentanți marcanți ai industriei de asigurări: membri ai Guvernului și reprezentanți ai autorităților, ai asociațiilor profesionale la nivel european și național, reprezentanți ai companiilor de asigurări, experți, jurnaliști și lideri ai mediului de business din România.

„În ultimii 30 de ani, piața națională de asigurări a crescut de la 150 de milioane de USD la 4,5 miliarde USD”, a subliniat Alexandru Ciuncan, director General UNSAR. „Anii următori vor aduce provocări și avem nevoie de educație financiară”, a mai adăugat Alexandru Ciuncan.

(w882)

Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR) a fost înfiinţată în 1994 şi reprezintă 21 de companii de profil. Acestea deţin o pondere de peste 90% din piaţa locală de asigurări. Activitatea UNSAR are drept obiectiv apărarea şi reprezentarea intereselor asigurătorilor şi reasigurătorilor din România, participarea la îmbunătăţirea cadrului legislativ în domeniul asigurărilor, promovarea activităţii de asigurări în România şi a dezvoltării durabile a industriei de profil pe plan intern şi internaţional.

Logo

 
Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Televiziunea Română invită publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture demersului umanitar.

Când ar trebui să mergem la doctor, dacă avem probleme cu somnul. Apneea, dușmanul tăcut din timpul nopții

Atunci când ne trezim obosiți dimineața, deși am dormit un număr suficient de ore, ori, dimpotrivă, ne luptăm frecvent cu insomniile, este ...