loader
Foto

TVR INFO în direct de la Parlamentul României: „Cine face legea”, cu Marinela Mititelu

Parlamentari cu mai multe mandate la activ sau la primul vin să dea testul credibilității în fața noatră. Zi de zi, de luni până joi, ora 11.00, în ministudioul TVR de la Parlament, deputații și senatorii răspund intrebărilor jurnalistei Marinela Mititelu despre ultimele legi votate şi cum a fost obţinut votul majorităţii.

 

Atenție, se votează! Legea care ne poate afecta direct tocmai a trecut de Parlament. „Cine face legea” este emisiunea care ne pune în gardă, pe TVR INFO, de luni până joi, la ora 11.00 și în reluare, la ora 15.00. Parlamentarii puterii și ai opoziției răspund la întrebările jurnalistei Marinela Mititelu, în direct, din Parlamentul României.

Ce se întâmplă cu pensiile speciale? De ce legile de care depind miliarde de euro zac în sertarele aleșilor? Ce s-a ales de promisiunile din campanie? Câte ore pe săptămână au lucrat parlamentarii? Ce ni se pregătește pe culoarele Puterii? „Cine face legea” ne aduce informații din culisele politicii și dezbateri pro și contra, alături de principalii actori politici ai zilei. Urmăriți „Cine face legea”, pentru a afla ce se ascunde în spatele hotărârilor anunțate de decidenți. Ce lupte de culise se dau pe holurile politicii? Ce legi care ne privesc direct au trecut sub radar? Marinela Mititelu îi aduce în fața telespectatorilor pe cei care sunt plătiți să voteze în numele nostru. Tu știi cine face legea? Și, mai ales, pentru cine face legea? Parlamentari cu mai multe mandate la activ sau la primul vin să dea testul credibilității în fața noastră. Stau sau nu în picioare argumentele aleșilor?

„În peste 20 de ani de presă, am ajuns să spun că nimic nu mă mai surprinde în politica noastră. Am văzut președinți dați jos peste noapte de majorități parlamentare de conjunctură, guverne trântite ca popicele, imunități protejate sau ridicate, după cum bate vântul în politică. De peste cinci legislaturi sunt cu ochii pe ei: Marțea neagră, atentate la Codurile Penale, lovituri de imagine sau scandaluri de corupție. Subiectele care ne-au marcat viața politică le-am trăit pe viu, ca reporter acreditat la Parlament și realizator de emisiuni de dezbateri politice. Zi de zi, de luni până joi, aduc la ministudioul TVR de la Parlament deputații și senatorii care știu exact ce calcule sunt în spatele ultimelor legi. „Cine face legea” e în direct, din Parlamentul României. De luni până joi, de la ora 11.00 şi în reluare, de la ora 15.00”, a precizat Marinela Mititelu, moderatoarea dezbaterilor „Cine face legea" de la TVR INFO.

Logo

 
„Tata” deschide Astra Film Festival 2024, la Sibiu

„Tata” deschide Astra Film Festival 2024, la Sibiu

publicat: Vineri, 18 Octombrie 2024

Documentarul semnat de Lina Vdovîi și Radu Ciorniciuc, un film despre care deja se vorbește la superlativ, se vede în premieră în weekend, în ...

„Suntem de preț și cu neputințele noastre. Strângeți în inimă iertare și dăruiți. Rugați-vă și încurajați-i pe cei demotivați!”

Bucuria unei misiuni îndeplinite: „Zi de zi, cu părintele Constantin Necula” împlineşte 1500 de episoade la TVR 1. Cel mai frumos moment?„Fiecare ...

„Empatizez foarte mult cu pacienții.” Medicul Răzvan Ene, personalitate din elita medicinei româneşti, la „Brilliant”

Un dialog despre măiestrie în chirurgia ortopedică, despre ascensiune și forţa vindecătoare a empatiei, într-o ediţie „Brilliant”, cu Loredana ...