loader
Foto

TELEȘCOALA: Limba română, clasa a VIII-a, noțiuni de fonetică (I) / VIDEO

Luni, 14 octombrie, profesoara Alexandra Tatu ne-a propus recapitularea axată pe noţiuni de fonetică – partea I, în cadrul emisiunii Teleșcoala, difuzată la TVR 2.

 

Edițiile Teleșcoala pot fi urmărite pe canalul TVR2, pe canalul de YouTube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii Teleșcoala şi pe tvr.ro.

***

Alexandra Tatu a fost unul dintre profesorii cu care am colaborat cel mai bine în cele nouă sezoane ale proiectului Teleşcoala. Are o bogată activitate profesională: participări în calitate de profesor evaluator la examene naționale (Evaluarea Națională), la olimpiade județene (Olimpiada de lingvisticăOlimpiada de limbă, comunicare și literatură) și la multe concursuri județene (Diversitatea - o șansă în plus pentru viitorCultură și spiritualitate românească). Este membru în Corpul de profesori evaluatori pentru examenele și concursurilor naționale. Colaborare în proiectul de Manual de limba și literatura română, clasa a  VII-a, Editura Litera, a contribuit la realizarea unor Junale de lectură, la editura Litera. A luat parte la numeroase proiecte și parteneriale educaționale: Reach for the Stars Afterschool Club, proiecte eTwinning, Fanbook AmbasadorÎmpreună, în mediul virtual, Împreună la școală și în comunitate. Alexandra Tatu este profesor gradul I, cu 10 ani vechime în învățământ. A folosit tehnologiei în procesul educativ încă din primii ani de învățamânt. Are o experieță vastă de variată de lucru cu elevi din diverse medii, inclusiv din medii defavorizate. A participat la proiectul CRED și a parcurs și alt programe de formare continuă.

 
„Empatizez foarte mult cu pacienții.” Medicul Răzvan Ene, personalitate din elita medicinei româneşti, la „Brilliant”

Un dialog despre măiestrie în chirurgia ortopedică, despre ascensiune și forţa vindecătoare a empatiei, într-o ediţie „Brilliant”, cu Loredana ...

Un nou sezon a emisiunii "Biografii necesare - Secţiune prin atelier" începe de sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 10:00, numai la TVR Cultural.

La TVR Sport se dă fluierul de start pentru „Marile meciuri”

Cunoscutul jurnalist sportiv Ionel Stoica, alături de invitaţi din lumea sportului prefaţează, analizează şi, uneori, comentează meciurile ...