loader
Foto

TELEȘCOALA: Limba engleză, lecția 6, nivel A 1 / VIDEO

Profesoara Andreea Moldoveanu ne-a propus lecţia a șasea a cursului de limba engleză, nivel A1, cu tema The verb to be, luni, 14 octombrie, în emisiunea Teleșcoala, la TVR 2.

 

Edițiile Teleșcoala pot fi urmărite pe canalul TVR2, pe canalul de YouTube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii Teleșcoala şi pe tvr.ro.

***

Andreea-Diana Moldoveanu este profesor are experienţă și este o bună cunoscătore a limbii şi literaturii engleze.​ A a absolvit Facultatea de Litere, specializarea: Engleză-Spaniolă, şi are un master în Management Educaţional. Este profesor titular de limba şi literatura engleză la Şcoala Gimnazială 40 din Bucureşti. Are o bogată experienţă de lucru cu copii de diferite vârste, dar şi cu adulţi cu pregatire profesională diversă şi cu miză diferită, cu cerinţe diferite.

 
„Empatizez foarte mult cu pacienții.” Medicul Răzvan Ene, personalitate din elita medicinei româneşti, la „Brilliant”

Un dialog despre măiestrie în chirurgia ortopedică, despre ascensiune și forţa vindecătoare a empatiei, într-o ediţie „Brilliant”, cu Loredana ...

Un nou sezon a emisiunii "Biografii necesare - Secţiune prin atelier" începe de sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 10:00, numai la TVR Cultural.

La TVR Sport se dă fluierul de start pentru „Marile meciuri”

Cunoscutul jurnalist sportiv Ionel Stoica, alături de invitaţi din lumea sportului prefaţează, analizează şi, uneori, comentează meciurile ...