loader
Foto

TELEȘCOALA: Matematică, clasa a VIII-a, elemente de trigonometrie / VIDEO

Profesorul de matematică Costel Chiteş ne-a propus recapitularea cu tema „Elemente de trigonometrie” în cadrul emisiunii Teleșcoala difuzată de TVR 2 marți, 15 octombrie.

 

Edițiile Teleșcoala pot fi urmărite pe canalul TVR2, pe canalul de YouTube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii Teleșcoala şi pe tvr.ro.

***

Costel-Dobre Chiteş a absolvit Facultatea de Matematică a Universităţii Bucureşti şi a obţinut doctoratul la Institutul de Matematică Stoilow al Academiei Române. Este expert în cadrul proiectului Dezvoltarea sistemului naţional de management şi asigurare a calităţii în învăţământul preuniversitar. Este profesor de matematică la Colegiul Naţional de Informatică Tudor Vianu şi la Colegiul Naţional Mihai Viteazul. A fost lector universitar la Universitatea Creştină 5, iar, în prezent, este directorul Centrului de Excelenţă al Municipiului Bucureşti.

Logo

 
Spoken words, o practică poetică a Tatianei Ernuțeanu / VIDEO

Tatiana Ernuțeanu, autoare a trei volume de poezii, apropiată a r egretatului poet Ioan Es. Pop, trăiește emoția muzicii vechi și promovează ...

Sub semnul generozităţii. Concertul Regal Caritabil, în direct la TVR Cultural

Vineri, 25 octombrie, de la ora 19.00, TVR Cultural va difuza Concertul Regal Caritabil organizat de Fundația Regală Margareta a României. De la ...

Alegeri prezidenţiale 2024: TVR propune o dezbatere cu toţi cei 14 candidaţi

TVR va reflecta campania electorală pe toate posturile TV din portofoliu prin emisiuni de promovare electorală şi dezbateri.