loader
Foto

TELEȘCOALA: Limba engleză, lecția 6, nivel A 1 / VIDEO

Profesoara Andreea Moldoveanu ne-a propus lecţia a șasea a cursului de limba engleză, nivel A1, cu tema The verb to be, luni, 14 octombrie, în emisiunea Teleșcoala, la TVR 2.

 

Edițiile Teleșcoala pot fi urmărite pe canalul TVR2, pe canalul de YouTube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii Teleșcoala şi pe tvr.ro.

***

Andreea-Diana Moldoveanu este profesor are experienţă și este o bună cunoscătore a limbii şi literaturii engleze.​ A a absolvit Facultatea de Litere, specializarea: Engleză-Spaniolă, şi are un master în Management Educaţional. Este profesor titular de limba şi literatura engleză la Şcoala Gimnazială 40 din Bucureşti. Are o bogată experienţă de lucru cu copii de diferite vârste, dar şi cu adulţi cu pregatire profesională diversă şi cu miză diferită, cu cerinţe diferite.

Logo

 
Spoken words, o practică poetică a Tatianei Ernuțeanu / VIDEO

Tatiana Ernuțeanu, autoare a trei volume de poezii, apropiată a r egretatului poet Ioan Es. Pop, trăiește emoția muzicii vechi și promovează ...

Sub semnul generozităţii. Concertul Regal Caritabil, în direct la TVR Cultural

Vineri, 25 octombrie, de la ora 19.00, TVR Cultural va difuza Concertul Regal Caritabil organizat de Fundația Regală Margareta a României. De la ...

Alegeri prezidenţiale 2024: TVR propune o dezbatere cu toţi cei 14 candidaţi

TVR va reflecta campania electorală pe toate posturile TV din portofoliu prin emisiuni de promovare electorală şi dezbateri.