loader
Foto

Sprijin acordat fermierilor de APIA | VIDEO

În emisiunea "Forum Economic", de la TVR Târgu Mureș, Andrada Gorog a discutat cu Ovidiu Săvâșcă, directorul APIA Mureș, pe tema sprijinului acordat fermierilor din județul Mureș.

 

Discuția a fost deosebit de relevantă într-un context agricol marcat de provocări economice și climatice. Sprijinul acordat fermierilor este esențial pentru asigurarea sustenabilității agriculturii regionale și pentru stimularea dezvoltării rurale.
.

.
Ediția "Forum Econimic" oferă o platformă de informare și analiză, ce vizează atât programele de sprijin disponibile, cât și impactul acestora asupra comunității locale.

Emisiunea, difuzată în direct pe 1 octombrie, de la ora 18:45, a fost difuzată în reluare vineri, 4 octombrie, de la ora 16:00, la TVR 3.

Ediția este atât informativă, dar și un catalizator pentru discuții mai ample privind viitorul agriculturii în România.

Logo

 
„Empatizez foarte mult cu pacienții.” Medicul Răzvan Ene, personalitate din elita medicinei româneşti, la „Brilliant”

Un dialog despre măiestrie în chirurgia ortopedică, despre ascensiune și forţa vindecătoare a empatiei, într-o ediţie „Brilliant”, cu Loredana ...

Un nou sezon a emisiunii "Biografii necesare - Secţiune prin atelier" începe de sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 10:00, numai la TVR Cultural.

La TVR Sport se dă fluierul de start pentru „Marile meciuri”

Cunoscutul jurnalist sportiv Ionel Stoica, alături de invitaţi din lumea sportului prefaţează, analizează şi, uneori, comentează meciurile ...