loader
Foto

Săptămâna Europeană a Sportului, la Iași | VIDEO

Inițiativă menită să încurajeze practicarea sportului și un stil de viață activ în rândul comunității, Săptămâna Europeană a Sportului a fost marcată la Iași prin desfășurarea de antrenamente funcționale la care au participat atât elevi, cât și profesori.

 

Startul a fost dat la Colegiul Național Vasile Alecsandri care, de-a lungul timpului, a fost un promotor al activităților sportive.
.

.
În ciuda eforturilor depuse, conducerea liceului a subliniat cu această ocazie nevoia urgentă de a construi o sală de educație fizică dedicată, un deziderat care, până în prezent, a rămas fără o soluție concretă din partea autorităților competente. Astfel, antrenamentele funcționale au avut și un rol de sensibilizare, aducând în prim-plan faptul că infrastructura adecvată este esențială pentru dezvoltarea sportivă a elevilor.

În contextul în care educația fizică joacă un rol fundamental în formarea tinerilor, este imperativ ca instituțiile de învățământ să beneficieze de resursele necesare pentru a asigura condiții optime de desfășurare a orelor de sport.

Săptămâna Europeană a Sportului, prin intermediul acestor evenimente, nu doar că aduce un omagiu valorii sportului, dar servește și ca un punct de plecare pentru discuții constructive privind nevoile infrastructurale ale educației fizice la nivel local.

Logo

 
Lupus Dacus, un grup profesionist de muzică tradițională și medievală / VIDEO

Promotoare a muzicii trad i ționale și medievale, a istoriei și artei medievale, cu peste 750 de concerte în țară și în străinătate, Lupus ...

Campania Televiziunii Române „Împreună facem bine!”, în emisiunea „Prim plan”

Joi, 3 octombrie, de la ora 21:00, Ştefan Onică şi Roxana Zamfirescu vor dezbate alături de invitaţi bilanţul final al campaniei umanitare ...

Muzica internaţională şi tinerii interpreți, pe scena Festivalului Internațional „Cântecele Munților” de la Sibiu

Iuliana Tudor ne aduce, la TVR 1, cele mai frumoase spectacole din cadrul ediției cu numărul 49 a Festivalului Internațional „Cântecele ...