loader
Foto

„Salvezi o viață cu fiecare farfurie” | VIDEO

Asociația „Păsări”, sub conducerea ultramaratonistului Vlad Pop, a lansat o inițiativă umanitară remarcabilă intitulată „Salvezi o viață cu fiecare farfurie”.

 

Mai multe detalii despre această acțiune am aflat de la  Sorina Noroc în Telejurnalul Regional.
.

.
Campanie își propune să contribuie la sprijinirea copiilor care se confruntă cu boli grave, oferindu-le o șansă la o viață mai bună prin strângerea de fonduri destinate tratamentelor necesare.

Luna aceasta, un restaurant din Cluj-Napoca a răspuns apelului umanitar, donând toate încasările obținute într-o zi specifică campaniei. Aceasta acțiune demonstrează soliditatea și generozitatea comunității, dar și puterea pe care o au inițiativele colaborative în atingerea unor obiective comune. Prin acest gest, restaurantul contribuie într-un mod concret și palpabil la eforturile lui Vlad Pop, care își propune să strângă lunar suma de 10.000 de euro.

Este esențial ca astfel de campanii să fie promovate și sprijinite, având în vedere impactul profund pe care îl pot avea asupra vieților acestor copii. Fiecare farfurie comandată simbolizează nu doar o masă, ci și o oportunitate de a schimba destine, de a oferi speranță și de a salva vieți.

Astfel, „Salvezi o viață cu fiecare farfurie” reînvie spiritul solidarității și încurajează implicarea comunității în cauze nobile. Acest demers altruist este un exemplu de cum acțiunile individuale pot genera efecte colective benefice, subliniind importanța compasiunii și a umanității în societatea contemporană.

Logo

 
Eșecul și lecțiile lui: Cum te ajută greșelile să ajungi la succes

Într-o lume obsedată de premii și câștiguri, concentrată pe triumf rapid, uităm să învățăm din greșeli și să avem răbdare cu noi. Asta dacă ...

„Au fost pensionari care au vrut să doneze chiar şi 1.000 de lei!”

Mii de români s-au alăturat campaniei umanitare lansată de Televiziunea Română “Împreună facem bine!”, pentru ajutorarea persoanelor afectate de ...

Parcul de sculpturi de la Cetate

Parcul de sculpturi de la Cetate

publicat: Luni, 30 Septembrie 2024

În sud-vestul țării, lângă Dunăre, în comuna Cetate din judeţul Dolj, pe fostul domeniu al moșierului Barbu Drugă, un antreprenor vizionar care ...