loader
Foto

România problemelor și România soluțiilor, faţă în faţă în emisiunea „Ţară, ţară, cine eşti?”

Un nou sezon „Ţară, ţară, cine eşti?” începe la TVR 1 sâmbătă, 5 octombrie, ora 18.00. Prima ediție prezintă povestea Fundației „Dăruiește Viață”, dar valorile din educație, alimentația din spitalele pentru copii, combaterea violenței școlare, intervenția în comunități vulnerabile sunt tot atâtea subiecte pe care le vom regăsi în dialogul Mădălinei Dobrovolschi cu invitaţii ei, ediţie de ediţie.

 

Oamenii buni trebuie aduși în față. Poveștile, munca lor trebuie cunoscute. Noi, toți, putem fi mai implicați în a face bine! Sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 18.00, la TVR 1 începe un nou sezon al emisiunii „Țară, țară cine ești? și „le promitem telespectatorilor că vom fi la fel de atenți și la statisticile în care România nu arată deloc bine, pentru a depista problemele, dar și la oamenii care construiesc și acționează, pentru a depista soluțiile”, ne promite Mădălina Dobrovolschi, gazda emisiunii de la TVR 1.

„Țară, țară cine ești?” pune față în față și în acest sezon România problemelor și România soluțiilor. Echipa emisiunii caută și aduce în studio exemple extraordinare de implicare, voluntariat, dăruire, încăpățânarea de a nu renunța, indiferent cât e de greu drumul.

„Acolo unde sunt probleme, noi îi găsim pe cei care au soluții. Pe cei care cred că a fi bun e cel mai bun proiect de țară! Oameni implicați, curajoși care schimbă în bine destine și comunități. Țară, țară, cine ești? Ești țara oamenilor care găsesc soluții!”, ne transmite încrezătoare Mădălina Dobrovolschi.

Prima ediție ne prezintă povestea Fundației „Dăruiește Viață”, cea care nu doar că a făcut un spital, dar propune o reformă din temelii a sistemul medical românesc. De mai bine de 10 ani, „Dăruiește Viață” construiește și reconstruiește secții, spitale, speranțe, investind peste 63 mil. euro în sistemul medical din România, fonduri strânse exclusiv din donații și sponsorizări. Invitatele Mădălinei Dobrovolschi la prima ediție din noul sezon al emisiunii „Țară, țară, cine ești?” sunt Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, fondatoare „Dăruiește viață”.

(w882)

În săptămânile următoare, emisiunea continuă cu alte teme de interes: valorile din educație, alimentația din spitalele pentru copii, combaterea violenței școlare, intervenția în comunități vulnerabile. „Vom vorbi și despre abandon, dependență, depresie, corupție și vom găsi oameni care au soluții pentru a crește o generație sănătoasă moral. Ne dorim să aducem în faşa telespectatorilor cât mai mulți adepți ai unei filosofii simple: aceea de a fi bun. Vă așteptăm în fiecare sâmbătă, de la ora 18.00, pe TVR 1 și în reluare miercurea, de la ora 23.00”, ne invită Mădălina Dobrovolschi.

 

Logo

 
Documentarul ”IVAN, omul cu rădăcini în ape”, la TVR 1

Filmul biografic regizat de Ana Preda este o incursiune documentară a unui destin de excepție, care urmărește transformarea adolescentului din ...

România problemelor și România soluțiilor, faţă în faţă în emisiunea „Ţară, ţară, cine eşti?”

Un nou sezon „Ţară, ţară, cine eşti?” începe la TVR 1 sâmbătă, 5 octombrie, ora 18.00. Prima ediție prezintă povestea Fundației „Dăruiește ...

Lucrări de excepție din colecţia Muzeulului Naţional de Artă al României

’’Catedrala Notre-Dame, Paris’’ de Lucian Grigorescu, ’’Peisaj din Balcic’’ de Dimitrie Ghiaţă, ’’Ghiocei’’ de Ioan Andreescu, ’’Copiliţă ...