loader
Foto

Campania TVR continuă: un nou camion a plecat către sinistrați

TVR mulțumește tuturor oamenilor care i s-au alăturat în campanie și anunță plecarea către Galați a unui alt camion încărcat cu ajutoare.  

 

Zona Galațiului rămâne vulnerabilă și expusă riscului de inundații, dat fiind faptul că debitele apelor sunt încă în creștere.

Imediat după inundațiile din Galați, TVR a început Campania „Împreună facem bine”, la care participă și Crucea Roșie și UNICEF. Cele mai mari ONG-uri din România s-au implicat, alături de autoritățile locale și cele județene, dar şi de voluntari, salvatori şi victime ale inundaţiilor.

TVR face apel în continuare la compasiune și omenie și aşteaptă donații, zilnic, între orele 8.00 şi 20.00, la sediul Televiziunii Române, intrarea din strada Ermil Pangrati, nr. 28, cu produse greu perisabile, dar şi cu materiale de curăţenie. În fiecare zi, la corturile de campanie montate în curtea Televiziunii Române, ajung zeci de pachete cu produse pentru sinistraţi.

Pentru cei care vor să doneze bani, Crucea Roşie, partenerul campaniei Televiziunii Române, a pus la dispoziţie 3 conturi. Orice sumă, oricât de mică, este de ajutor! Conturile bancare puse la dispoziţie de Crucea Roşie pentru strângerea de fonduri sunt următoarele:

RO52BREL0002001321830119 – LEI

RO31BREL0002001321830206 - EURO

RO90BREL0002001321830308 – USD

Companiile şi persoanele fizice care doresc să ofere donaţii în produse pot contacta Televiziunea Română la numărul de telefon/Whatsapp: 0731 355 775 sau la adresa de e-mail: relatiicupublicul@tvr.ro.

UNICEF a lansat o campanie de strângere de fonduri prin SMS, oferind oamenilor posibilitatea de a contribui la ajutorarea copiilor și familiilor afectate de inundații. Cei care doresc să ajute pot trimite un SMS la 8864, cu textul "SINISTRAȚI", donând astfel 4 euro lunar.

 

Aflați toate detaliile și știrile despre această campanie și despre situația sinistraților pe TVR INFO.

 

Logo

 
Eșecul și lecțiile lui: Cum te ajută greșelile să ajungi la succes

Într-o lume obsedată de premii și câștiguri, concentrată pe triumf rapid, uităm să învățăm din greșeli și să avem răbdare cu noi. Asta dacă ...

Parcul de sculpturi de la Cetate

Parcul de sculpturi de la Cetate

publicat: Luni, 30 Septembrie 2024

În sud-vestul țării, lângă Dunăre, în comuna Cetate din judeţul Dolj, pe fostul domeniu al moșierului Barbu Drugă, un antreprenor vizionar care ...

Campania TVR continuă: un nou camion a plecat către sinistrați

TVR mulțumește tuturor oamenilor care i s-au alăturat în campanie și anunță plecarea către Galați a unui alt camion încărcat cu ajutoare.