loader
Foto

Atunci când dăruim case oamenilor, le redăm demnitatea

Visuri fără frontiere: un Centru Educațional de Meserii pentru copiii sărmani construit din donații. Loredana Negrilă vă dă întâlnire la „Brilliant”, într-un dialog cu Bogdan Tănase, fondatorul Casei Share, care în cei zece ani de activitate, a reușit să construiască 35 de case pentru familiile nevoiașe din județul Iași.

 

Sunteți invitați la „Brilliant” sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 14:30, pe TVR INFO să descoperiți dialogul jurnalistei TVR, Loredana Negrilă cu Bogdan Tănase, fondatorul Casei Share, un exemplu inspirator de omenie și dedicare.

(w882) Brilliant_

În cei zece ani de activitate, Bogdan Tănase a reușit să construiască 35 de case pentru familiile nevoiașe din județul Iași și să ofere ajutor constant celor aflați în dificultate. Cu un angajament neclintit, el hrănește sărmani săptămânal, motivează copiii să continue studiile și le asigură necesitățile, recompensându-i pe cei merituoși cu tabere la munte și la mare.

(oar_w460) Bogdan Tan

În fața provocărilor, cum ar fi inundațiile, Bogdan mobilizează comunitatea pentru a oferi ajutoare esențiale. El subliniază importanța reconstrucției caselor, menționând că „greu abia începe pentru oameni, vine frigul.”

Cu un spirit de colaborare, el este înconjurat de oameni care doresc să contribuie la bunăstarea comunității.

Povestea lui a început cu un gest simplu: dăruirea unor jucării unui copil de Crăciun. De la prima casă construită din fonduri proprii, proiectul a crescut, având un impact semnificativ asupra vieților celor nevoiași.

(w882) Bogdan Tan

„Atunci când dăruim case oamenilor, le redăm demnitatea”, mărturisește invitatul Loredanei Negrilă.

Bogdan își propune să dezvolte un Centru Educațional de Meserii pentru copiii sărmani, conștient că educația este cheia schimbării. El aspiră ca copiii să beneficieze de o educație solidă, iar părinții să aibă locuri de muncă, promovând astfel o educație financiară sănătoasă. Prin inițiativele sale, Bogdan Tănase demonstrează că omenia și compasiunea pot transforma vieți și redau demnitatea oamenilor.

„Să facă un bine cât de mic, oricine, în comunitatea sa”, este mesajul său esențial, o chemare la acțiune pentru toți cei care pot ajuta.

Vă veți putea conecta la visul invitatului Loredanei Negrilă - „copiii să meargă la școală, iar părinții să aibă un loc de muncă”, la emisiunea ”Brilliant”, sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 14:30, pe TVR INFO.

Sursa foto: Loredana Negrilă

Logo

 
România problemelor și România soluțiilor, faţă în faţă în emisiunea „Ţară, ţară, cine eşti?”

Un nou sezon „Ţară, ţară, cine eşti?” începe la TVR 1 sâmbătă, 5 octombrie, ora 18.00. Prima ediție prezintă povestea Fundației „Dăruiește ...

Lucrări de excepție din colecţia Muzeulului Naţional de Artă al României

’’Catedrala Notre-Dame, Paris’’ de Lucian Grigorescu, ’’Peisaj din Balcic’’ de Dimitrie Ghiaţă, ’’Ghiocei’’ de Ioan Andreescu, ’’Copiliţă ...

Atunci când dăruim case oamenilor, le redăm demnitatea

Atunci când dăruim case oamenilor, le redăm demnitatea

publicat: Vineri, 04 Octombrie 2024

Visuri fără frontiere: un Centru Educațional de Meserii pentru copiii sărmani construit din donații. Loredana Negrilă vă dă întâlnire la ...