loader
Foto

Vineri, 4 octombrie, ultima zi de donații la sediul TVR

TVR face apel în continuare la compasiune! Donațiile mai pot fi aduse la sediul instituției din strada Ermil Pangrati nr. 28 doar până pe data de 4 octombrie. Crucea Roșie și UNICEF vor menține această campanie încă un an.

 

Nouă tone de ajutoare strânse până acum în cortul instalat în curtea TVR au ajuns la sinistraţii din judeţul Galaţi.

Donațiile mai pot fi aduse la sediul TVR din strada Ermil Pangrati nr. 28 doar până pe data de 4 octombrie. La începutul săptămânii viitoare, Televiziunea Română, împreună cu partenerii MApN și Crucea Roșie, vor trimite aceste ajutoare la sinistrații din Galați.

Sute de români s-au mobilizat în cadrul campaniei umanitare dedicate sinistraților din Galați, donând alimente, haine și produse de curățenie. Fiecare gest de solidaritate contribuie la supraviețuirea celor afectați de inundații.

Impresionați de drama celor cărora apa le-a luat totul, românii au răspuns campaniei Împreună facem bine și s-au implicat în susținerea celor aflați în suferință. Eforturile lor au continuat și după retragerea apelor. În satele afectate, toți s-au mobilizat pentru a curăța rămășițele distruse ale caselor, aruncând mobilierul și electrocasnicele afectate. A urmat apoi curățarea noroiului din case, școli și grădinițe.

Localnicii luptă din răsputeri să reconstruiască și sunt la capătul puterilor, iar TVR, alături de partenerii săi, depune eforturi susținute pentru a aduce o rază de speranță acestor oameni.

Aflați toate detaliile și știrile despre această campanie și despre situația sinistraților  pe TVR INFO.

 

"Noaptea detectivilor de carte" | VIDEO

publicat: Miercuri, 02 Octombrie 2024

La sfârșitul săptămânii trecute, pasionații de lectură din Târgu Mureș au avut ocazia de a participa la un eveniment inedit organizat de ...

Marennes-Oléron, un destin între pământ şi mare

Marennes-Oléron, un destin între pământ şi mare

publicat: Miercuri, 02 Octombrie 2024

Eric Perrin și Hélène Bassas vizitează siturile şi locurile emblematice din partea de sud-vest a Franţei, dezvăluindu-ne peisaje grandioase şi ...

Vineri, 4 octombrie, ultima zi de donații la sediul TVR

Vineri, 4 octombrie, ultima zi de donații la sediul TVR

publicat: Miercuri, 02 Octombrie 2024

TVR face apel în continuare la compasiune! Donațiile mai pot fi aduse la sediul instituției din strada Ermil Pangrati nr. 28 doar până pe data de ...