loader
Foto

”Dincolo de alb și negru”, o nouă serie de ediții, în premieră la TVR 1

Aflată la început de nou sezon, emisiunea „Dincolo de alb şi negru” continuă întâlnirile cu invitaţi inspiraţionali, oameni care se bucură de renume în zona lor de activitate şi a căror experienţă merită împărtăşită. Din 5 octombrie, de la ora 17:00, pe TVR 1.  

 

Ca şi până acum, programul pune accent pe acurateţea discuţiei, apelând la analize serioase şi opinii pertinente. Emisiunea păstrează în continuare standardele jurnalismului de calitate, iar subiectele vor fi, aşa cum ne-am obişnuit deja, din zone diverse: social, sănătate, mediu, economie, diaspora.

Sezonul debutează cu un Maestru emerit al sportului. Vasile Tomoioagă, canotorul român, dublu laureat cu argint la Los Angeles, în 1984 și la Seul, în 1988, este invitatul realizatoarei Mihaela Crăciun într-o primă ediţie Dincolo de alb şi negru.

Născut în Maramureș, la Vișeul de Sus, Vasile Tomoioagă și-a inceput cariera la Clubul Sportiv Școlar nr. 1 din Bucuresti și a continuat-o la Dinamo.

A fost unul dintre membrii de bază ai lotului masculin de canotaj al României, între 1981 si 1992. Potrivit Comitetului Olimpic și Sportiv Român, el a participat la trei ediții ale Jocurilor Olimpice, unde a cucerit de două ori argintul olimpic, în 1984 și în 1988.

Ca senior, a fost prezent la șase ediții ale Campionatelor Mondiale, cel mai bun rezultat fiind medalia de aur cucerită in 1989, la Campionatele Mondiale de la Bled, cu echipajul de 4+1 al României.

După ce a absolvit Academia Naționala de Educație Fizică și Sport, imediat după 1990, a plecat în Franța ca antrenor la un club nautic din Paris. La Universitatea din Paris a obținut un master în psihologie și pedagogie și apoi s-a specializat in managementul întreprinderilor. Este general manager la o întreprindere din Franța și Președinte la Clubul Antreprenorilor Romani.

 
Campania TVR continuă: un nou camion a plecat către sinistrați

TVR mulțumește tuturor oamenilor care i s-au alăturat în campanie și anunță plecarea către Galați a unui alt camion încărcat cu ajutoare.  

David Popovici îşi donează echipamentul de premiere de la JO 2024

David Popovici, dublu campion mondial şi campion olimpic la înot, donează Fundaţiei Hope and Homes for Children echipamentul purtat pe podium la ...

Ştefan Onică: „Sunt născut de Crăciun şi, pentru mine, aceasta a fost dintotdeauna o perioadă aparte a anului”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...