loader
Foto

Galerie foto

Televiziunea Română, premiată la Gala Performanţei şi Excelenței 2024

Pentru demersul de solidaritate cu oamenii aflați în suferință în urma inundațiilor devastatoare, campania umanitară „Împreună Facem Bine” a primit Premiul de Excelență pentru implicare socială. Trofeul pentru performanţă în jurnalism sportiv i s-a acordat lui Emil Hossu-Longin, iar Paul Surugiu-Fuego este cel mai îndrăgit prezentator artist cu show-ul „Drag de România mea”, de la TVR 2.

 

A devenit deja o tradiţie ca printre importantele evenimente ale toamnei să se numere Gala Performanţei & Excelenţei, care a adus şi în acest an recunoaştere campaniilor şi personalităţilor care s-au remarcat prin proiecte şi activităţi deosebite. Trofeele au fost decernate luni, 14 noiembrie, în cadrul unui eveniment de gală, ajuns la cea de-a XIV-a ediţie, de la care nu au lipsit cele mai apreciate nume din sport, media, showbiz, ştiinţă sau mediul de afaceri.

Printre premiaţii anului 2024 s-au numărat Televiziunea Română, care a lansat campania umanitară „Împreună Facem Bine!”, jurnalistul Emil Hossu-Longin şi Paul Surugiu-Fuego, prezentator artist cu show-ul „Drag de România mea”, de la TVR 2.

„”Împreună facem bine!” este una dintre cele mai bune și mai reprezentative campanii din anul 2024”, spune Adela Diaconu, organizator al Galei Performanţei și Excelenţei, despre motivaţia care a stat la baza Premiului de Excelență pentru implicare socială acordat Televiziunii Române. Alături de partenerii săi în campanie, Ministerul Apărării Naționale, Crucea Roșie și UNICEF, Televiziunea Română a ajutat sinistraţii din judeţele Galaţi şi Vaslui cu donaţii de peste 300.000 de euro, 10 tone de produse de primă necesitate şi 70:000 de euro în poliţe de asigurare.

(w882) TVR

„Este un premiu al Televiziunii Române şi al tuturor colegilor care s-au implicat voluntar în campania ”Împreună facem bine!”, în special echipa de la ştirile TVR care s-a mobilizat foarte repede. În urma demersului nostru, am primit foarte multe apeluri şi donaţii pentru sinistraţii din judeţele Galaţi şi Vaslui. Televiziunea Română şi-a respectat şi de această dată misiunea, a sensibilizat societatea civilă, autorităţile şi mediul privat pentru a ajuta sinistraţii”, a spus Andrei Enescu, membru în Consiliul de Administraţie.

Emil Hossu-Longin a primit Premiul de Excelenţă pentru performanţă în jurnalism sportiv.

(w882)

„ În primul rând este premiul Televiziunii Române, instuţie care m-a format, m-a crescut şi mi-a oferit şansa formidabilă de a ajunge la evenimentele sportive care dau glorie, mândrie şi bucurie oricărui jurnalist. Sunt Emil Hossu-Longin, jurnalist TVR, aşa mă ştie lumea de peste 30 de ani. Mă bucur pentru acest trofeu şi susţin că Televiziunea Publică a creat cei mai buni jurnalişti de televiziune şi de sport!”.

După 6 ani la cârma emisiunii „Drag de România mea!”, Paul Surugiu-Fuego a primit trofeul pentru cel mai îndrăgit prezentator-artist.

(w882)

„Mă onorează disticţia primită şi am să o păstrez alături de alte distincţii de suflet. Premiul vine după 6 ani de muncă în cadrul Galelor „Drag de România mea!”, gale de excelenţă unde încerc alături de echipa Televiziunii Publice, să aducem în casele românilor mari personalităţi ale întregului spaţiu românesc. Şi cred că facem lucrul acesta cu simţ de răspundere şi cu calitate în primul rând. Nu mi-a fost uşor, am girat pentru această emisiune şi vreau să cred că mai există un public care crede în calitate, divertismentul de altădată şi, desigur, în muzica cu melodie”.

 
Cariere de succes - Victor Filote: ce înveți este infinit mai valoros decât ce deții

Absolvent al Academiei de Studii Economice, Facultatea de Management din București, și al unui masterat în managementul afacerilor, Victor ...

Trei decenii și jumătate de libertate: „România face bine”

Campania „România face bine!” debutează la TVR 1 miercuri, 16 octombrie, printr-o gală trasmisă în direct de la ora 21.00. Mihaela Crăciun şi ...

Conferințele Operei: Despre foloasele și pierderile pe care ni le aduce progresul, cu filosoful Mircea Flonta

Academicianul Mircea Flonta, profesor emerit la Facultatea de Filosofie din cadrul Universității București, deschide, în 8 noiembrie, noua serie ...