loader
Foto

Galerie foto

„Puternici, împreună”, sezon nou la TVR 2

RECOMANDARI

Liana Stanciu revine de luni, 28 octombrie, de luni până joi, de la ora 20:00, cu un nou sezon „Puternici, împreună”, emisiunea care pune faţă în faţă oameni obişnuiţi şi personalităţi publice, care au trecut prin experienţe de viaţă asemănătoare.

 

Când întâmpinăm o problemă, primul pas în găsirea unei soluții de rezolvare este să vorbim cu oamenii de încredere din jurul nostru. În fiecare ediție a emisiunii „Puternici, împreună”, telespectatorii TVR 2 vor afla din experiența invitațiilor sfaturi, explicații și soluții concrete la problemele pe care le-au depășit.

Emisiunea va avea un decor noi, iar alături de moderatoarea Liana Stanciu, în studio se vor afla permanent specialiştii: Gelu Duminică, sociolog și Cătălina Hetele, psihoterapeut.

(w882) TVR

„Noul sezon va fi o oglindă a perioadei pe care o traversăm, situațiile de viață vor fi explicate de specialiști, alături de care vom încerca să găsim și cele mai bune soluții, astfel că fiecare emisiune va fi o consultație deschisă la psiholog, medic, sociolog, profesor...

Noutatea sezonului este că în funcție de tema ediției va exista un al treilea specialist, care să completeze cu argumente soluțiile găsite. Lupta cu kilogramele, cu foamea compulsivă, panicile, frica de cutremur sau școala care devine prea puțin atractivă pentru copiii de toate vârstele sunt doar câteva dintre temele alese în acest nou sezon”, a spus Liana Stanciu.

Printre personalitățile invitate, care ne vor vorbi despre problemele lor și despre soluții de rezolvare, se numără: interpreta de muzică folk Maria Gheorghiu, actrița Cristina Cioran, Irina Alionte, autoarea cărții „Bucuria de a fi în forma”,  Oana Moșoiu, lector universitar, doctor în Științele Educației, Anca Alungulesei, terapeut în nutriție, Oana Ioniță și Irninis Mirișoiu, realizator TV.

Pe lângă informațiile utile pe care le oferă în fiecare ediție, emisiunea „Puternici, împreună” este un bun prilej pentru telespectori să descopere vedetele preferate şi modul în care acestea și-au rezolvat dificultățile pe care le-au întâmpinat în viaţa personală.

(w882) TVR

***

Echipa emisiunii:

Producător: Liana Damian

Moderator. Liana Stanciu.

 

 
„Puternici, împreună”, sezon nou la TVR 2

„Puternici, împreună”, sezon nou la TVR 2

publicat: Luni, 28 Octombrie 2024

Liana Stanciu revine de luni, 28 octombrie, de luni până joi, de la ora 20:00, cu un nou sezon „Puternici, împreună”, emisiunea care pune faţă în ...

Paul Surugiu-Fuego dă startul sezonului cu numărul 13 „Drag de România mea!”

Așteptarea a luat sfârșit! Începe sezonul cu numărul 13 al emisiunii „Drag de România mea!”. Moderată de peste șase ani de artistul Paul Surugiu ...

„Pur Simfonic”, cu Alexandra Uşurelu, la TVR Cultural

„Pur Simfonic”, cu Alexandra Uşurelu, la TVR Cultural

publicat: Sâmbătă, 26 Octombrie 2024

În zi marcată de sărbătoarea Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, telespectatorii TVR Cultural sunt invitați, de la ora 23.00, la un concert de ...