loader
Foto

La TVR Sport se dă fluierul de start pentru „Marile meciuri”

Cunoscutul jurnalist sportiv Ionel Stoica, alături de invitaţi din lumea sportului prefaţează, analizează şi, uneori, comentează meciurile memorabile ale Naţionalei, de-a lungul anilor. Pe 20 octombrie, de la ora 20.30, la TVR Sport urmărim partida Romania – Anglia (1970).

 

România a jucat 16 meciuri la 7 ediţii ale Cupei Mondiale de fotbal. Pentru prima oară după mai bine de cinci decenii, telespectatorii au şansa să vadă integral meciurile tricolorilor de la „Mundialul” mexican din 1970. Prima astfel de bijuterie poate fi urmărită duminică, 20 octombrie, de la ora 20.30, la TVR Sport, la „Marile meciuri”, o emisiune găzduită de Ionel Stoica.

Până la sfârşitul anului, în fiecare seară de duminică vom afla amănunte inedite din culisele Naţionalei lui Angelo Niculescu, iar foşti internaţionali care au evoluat la Guadalajara vor intra, prin telefon, în legătură cu studioul TVR.

(w882) Marile mec

Pentru prima întâlnire, Ionel Stoica a pregătit pentru microbişti partida Romania – Anglia, din 1970, încheiată cu scorul de 0-1, ce consemnează revenirea tricolorilor la o Cupă Mondială, după 32 de ani absenţă. Pe 20 octombrie, de la ora 20.30, jurnalistul ne aşteaptă în studioul „Marile meciuri”, alături de jurnaliştii sportivi Dan Vasile şi Octavian Pescaru, iar prin telefon intervin foştii internaţionali Lajos Sătmăreanu şi Emeric Dembrovschi. Meciul ce i-a avut ca protagonişti se vede la TVR Sport de la ora 21.00 şi este urmat de analize şi comentarii din studio.

 

foto: „Marile meciuri” / TVR SPORT

 
„Suntem de preț și cu neputințele noastre. Strângeți în inimă iertare și dăruiți. Rugați-vă și încurajați-i pe cei demotivați!”

Bucuria unei misiuni îndeplinite: „Zi de zi cu părintele Constantin Necula” împlineşte 1500 de episoade la TVR 1. Cel mai frumos moment?„Fiecare ...

„Empatizez foarte mult cu pacienții.” Medicul Răzvan Ene, personalitate din elita medicinei româneşti, la „Brilliant”

Un dialog despre măiestrie în chirurgia ortopedică, despre ascensiune și forţa vindecătoare a empatiei, într-o ediţie „Brilliant”, cu Loredana ...

Un nou sezon a emisiunii "Biografii necesare - Secţiune prin atelier" începe de sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 10:00, numai la TVR Cultural.