loader
Foto

Împreună facem bine: Românii continuă să doneze

Impresionați de drama celor cărora apa le-a luat totul, românii au răspuns campaniei Împreună facem bine și au continuat să doneze și duminică dimineață, venind pentru a treia zi consecutiv în curtea TVR cu pachete pentru sinistrați.

 

După inundațiile devastatoare care au afectat județul Galați, solidaritatea a adus laolaltă oameni din întreaga țară.

La Întorsura Buzăului, localnici și voluntari din județele învecinate, dar și din alte colțuri ale țării, au venit cu pachete de alimente și bunuri de primă necesitate. În doar trei zile, șase autoutilitare și patru camioane pline cu ajutoare au fost încărcate și trimise către cei afectați de inundații.

Polițiștii brașoveni au fost și ei printre cei care au sărit în ajutor. Aceștia au cumpărat produse de igienă – detergenți, săpun, dezinfectanți, mopuri și găleți – pentru a ajuta sinistrații să-și curețe casele distruse de apă. Într-o acțiune de solidaritate emoționantă, polițiștii au mers din casă în casă, oferind sprijin și asigurându-i pe cei loviți de dezastru că nu sunt singuri și că ajutorul va continua să vină.

Între timp, la București, în curtea Televiziunii Române, campania „Împreună facem bine” a mobilizat sute de oameni care au venit să doneze pentru sinistrații din județul Galați. Cortul montat de militarii Armatei Române s-a umplut rapid de alimente, haine și produse de igienă. Donațiile au fost trimise deja în zonele afectate, readucând speranța celor care au pierdut totul în urma inundațiilor.

Cei interesaţi pot dona materiale de construcţii de toate tipurile, dar şi lopeţi, mături, găleţi, saci de gunoi de toate mărimile, mănuşi, detergenţi, bureţi şi lavete. Acestea pot fi aduse la sediul TVR din strada Ermil Pangratti nr. 28,  Bucureşti.

Companiile şi persoanele fizice care doresc să ofere donaţii în produse, pot contacta Televiziunea Română la numărul de telefon/Whatsapp: 0731 355 775  sau la adresa de e-mail: relatiicupublicul@tvr.ro.

Aflați mai multe detalii despre această campanie pe TVR INFO.

 
Concursul „Enescu”: Roman Lopatynskyi, unul dintre cei mai lăudați tineri muzicieni din Ucraina, este câștigătorul Secțiunii „Pian”

Muzicianul Roman Lopatynskyi, din Ucraina, a fost desemnat câștigătorul Secțiunii „Pian” din cadrul Concursului Internațional „George Enescu” - ...

„Regele” continuă să creeze impact în lumea fotbalului românesc

„M-am născut să câștig, nu să exist”, mărturisește Gheorghe Hagi, liderul generaţiei de aur din fotbalul românesc, dezvăluind o mentalitate de ...

Educația axată pe curiozitate și întrebări

Educația axată pe curiozitate și întrebări

publicat: Luni, 23 Septembrie 2024

Într-o societate dependentă de știință și dezvoltare, curiozitatea constituie forța motrice pentru învățare, idei noi și inovație. Cum pot ...