loader
Foto

Campania Televiziunii Române „Împreună facem bine!”, în emisiunea „Prim plan”

Joi, 3 octombrie, de la ora 21:00, Ştefan Onică şi Roxana Zamfirescu vor dezbate alături de invitaţi bilanţul final al campaniei umanitare „Împreună facem bine!”, în emisiunea „Prim plan”, la TVR INFO.

 

„Împreună facem bine!”, campania umanitară de strângere de fonduri şi produse pentru persoanele afectate de inundaţiile devastatoare din judeţele Galaţi şi Vaslui, lansată de TVR în urmă cu aproximativ trei săptămâni, a avut un impact deosebit în rândul publicului.

Mesajul de solidaritate transmis de TVR pentru a acorda o mână de ajutor celor care au rămas fără adăposturi a mobilizat numeroase companii şi sute de persoane, care au donat în jur de 10 tone de produse de strictă necesitate. Donaţiile pentru familiile din zonele calamitate mai pot fi aduse la Televiziunea Română până vineri, 4 octombrie, ora 20:00.

Despre bilanţul final al campaniei umanitare „Împreună facem bine!”, Ştefan Onică şi Roxana Zamfirescu vor vorbi de la ora 21:00, în emisiunea „Prim plan”, la TVR INFO.

Invitaţii emisiunii sunt Gabrielle Akimova, coordonator Programe UNICEF, Despina Andrei, manager comunicare şi atragere de fonduri UNICEF şi Daniel Modoacă, directorul departamentului Situaţii de Urgenţă şi Dezastre Crucea Roşie Română care vor aduce noi informaţii despre donaţiile făcute în conturile deschise de Crucea Roşie Română şi UNICEF.

 
Campania Televiziunii Române „Împreună facem bine!”, în emisiunea „Prim plan”

Joi, 3 octombrie, de la ora 21:00, Ştefan Onică şi Roxana Zamfirescu vor dezbate alături de invitaţi bilanţul final al campaniei umanitare ...

Muzica internaţională şi tinerii interpreți, pe scena Festivalului Internațional „Cântecele Munților” de la Sibiu

Iuliana Tudor ne aduce, la TVR 1, cele mai frumoase spectacole din cadrul ediției cu numărul 49 a Festivalului Internațional „Cântecele ...

Cariere de succes: Mihaela Dinklage, profesor în Germania (II)

Profesor de matematică, germană și etică în Germania, editor de manuale școlare pentru învățarea limbii germane, traducător al unor romane de ...