loader
Foto

Țăst Show – Storceag de cegă și tocăniță de mistreț, la Runcu | VIDEO

RECOMANDARI

Emisiunea "Țăst Show" de la TVR Craiova ne oferă o incursiune delicioasă în gastronomia tradițională românească, cu un episod dedicat specialităților din Runcu, Gorj.

 

În acest episod, Constantin Lătărețu prezintă două preparate tradiționale: storceag de cegă și tocăniță de mistreț la ceaun.
.

.
Storceag de cegă este o supă bogată, preparată cu pește din specia cegă, ingredientele fiind atent selectate pentru a reda autenticitatea acestui preparat.
.
(w882)Tocănița de mistreț este un fel principal savuros, gătit lent, pentru a spori aromele cărnii de mistreț, adesea asociat cu legume proaspete și condimente. Preparatul este adesea servit cu mămăligă sau pâine de casă, oferind o experiență culinară memorabilă.
.
Runcu, cu tradițiile sale gastronomice, se dovedește a fi un loc ideal pentru degustarea acestor bunătăți, iar emisiunea aduce în prim-plan nu doar rețete, ci și povești despre oameni și locuri care fac parte din istoria culinară a României.

 

Deși apartenența României la Uniunea Europeană a adus beneficii incontestabile, o disonanță profundă persistă.

Fronturile pe care se va desfășura lupta pentru alegerea unui nou Papă

Un conclav format din 135 de cardinali ar putea alege pe cineva foarte diferit de Papa Francisc.

Timișoara - oraș al florilor, al Revoluției, al palatelor, dar şi al delicateselor și al oamenilor cu bun simț

Pe 27 aprilie, cu echipa „Exclusiv în România” dăm o nouă raită prin Timişoara şi în apropierea oraşului de pe Bega. Ca de obicei, Cristian ...