loader
Foto

Al doilea camion cu donaţii a plecat la Galaţi

TVR, împreună cu Armata Română, a instalat un al doilea cort pentru ajutoarele destinate sinistraților, în timp ce un al doilea camion cu donaţiile strânse la Televiziunea Română a plecat spre Galaţi.

 

Sute de români s-au mobilizat în cadrul campaniei umanitare dedicate sinistraților din Galați, donând alimente, haine și produse de curățenie. Fiecare gest de solidaritate contribuie la supraviețuirea celor afectați de inundații.

Televiziunea Română face un apel către public, companii, autorități și ONG-uri să se alăture acestei inițiative și să ofere ajutor celor în nevoie.

Zilele trecute, la Întorsura Buzăului, locuitori și voluntari din județele învecinate, dar și din alte colțuri ale țării, au adus pachete cu alimente și bunuri de primă necesitate. În doar trei zile, au fost încărcate și trimise șase autoutilitare și patru camioane cu ajutoare pentru victimele inundațiilor. Oameni de pretutindeni se alătură eforturilor de ajutor, achiziționând produse de igienă, precum detergenți, săpunuri, dezinfectanți, mopuri și găleți, pentru a-i ajuta pe sinistrați să își curețe casele afectate.

Cei interesaţi pot dona materiale de construcţii de toate tipurile, dar şi lopeţi, mături, găleţi, saci de gunoi de toate mărimile, mănuşi, detergenţi, bureţi şi lavete. Acestea pot fi aduse la sediul TVR din strada Ermil Pangratti nr. 28,  Bucureşti.

Companiile şi persoanele fizice care doresc să ofere donaţii în produse, pot contacta Televiziunea Română la numărul de telefon/Whatsapp: 0731 355 775  sau la adresa de e-mail: relatiicupublicul@tvr.ro.

Aflați toate detaliile și știrile despre această campanile și despre situația sinistraților pe TVR INFO.

 
Frontierele neexplorate ale creierului

Frontierele neexplorate ale creierului

publicat: Marţi, 24 Septembrie 2024

O ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră” despre legătura dintre medicină și muzică, metodele de prevenire a bolii cronice de rinichi și ...

Materialitate şi experiment la Cetate

Materialitate şi experiment la Cetate

publicat: Marţi, 24 Septembrie 2024

În comuna Cetate din județul Dolj, pe malul Dunării, funcționează de mai mulți ani un centru internațional al artelor numit  Cetate Arts Danube ...

Simona Amânar Tabără, legendă a gimnasticii românești și mondiale

Multiplu medaliată olimpică, mondială și europeană, Simona Amânar aparține generaţiei de excepţie a gimnasticii româneşti în anii '90, atunci ...