Ce a gătit Mircea Dinescu pentru masa de Crăciun? Nu puteau lipsi lebărul și caltaboșul! Să vedem care sunt ingredientele și cum le-a pus maestrul să fie împreună:
Adrian Văncică a pus mâna pe mașina de tocat și i-a fost ucenic lui Mircea Dinescu la pregătirea felurilor tradiționale pentru masa de Crăciun.
Iată ingredientele și rezultatul:
REȚETA LUI DINESCU
LEBĂR
- 5 cepe
- 400 g ficat
- 100g jumări
- 100g falcă de porc
- 150 g carne înăbușită
- mațe de porc
- prune uscate
- pâine
- piper, coriandru, busuioc
- ienibahar, cuișoare, dafin
- zeamă de portocală
- vin
CALTABOȘ
- ½ kg plămâni, rinichi, inimă, ficat
- 250 g ceafă de porc
- mațe de porc
- prune uscate
- orez
- vin
- ceapă
- pâine
- piper, coriandru, busuioc