loader

Rețeta lui Dinescu: Lebăr și caltaboș

RECOMANDARI

Ce a gătit Mircea Dinescu pentru masa de Crăciun? Nu puteau lipsi lebărul și caltaboșul! Să vedem care sunt ingredientele și cum le-a pus maestrul să fie împreună:

 

Adrian Văncică a pus mâna pe mașina de tocat și i-a fost ucenic lui Mircea Dinescu la pregătirea felurilor tradiționale pentru masa de Crăciun.

Iată ingredientele și rezultatul:

(w882) Reteta 25

REȚETA LUI DINESCU

LEBĂR

- 5 cepe

- 400 g ficat

- 100g jumări

- 100g falcă de porc

- 150 g carne înăbușită

- mațe de porc

- prune uscate

- pâine

- piper, coriandru, busuioc

- ienibahar, cuișoare, dafin

- zeamă de portocală

- vin

CALTABOȘ

- ½ kg plămâni, rinichi, inimă, ficat

- 250 g ceafă de porc

- mațe de porc

- prune uscate

- orez

- vin

- ceapă

- pâine

- piper, coriandru, busuioc

 
Întâlniri care schimbă destine, în „Francisc – Papă al surprizelor”

Un documentar emoționant și revelator despre omul care, prin gesturi simple și neașteptate, a reușit să marcheze viețile celor care l-au ...

„Papa Francisc – vorbe și fapte”: o incursiune tulburătoare în inima liderului spiritual al supranumit „Papa săracilor”

Un portret profund și revelator al celui care a schimbat fața Vaticanului. Documentarul „Papa Francisc – vorbe și fapte” aduce pentru prima dată ...

Momentele-cheie din pontificatul Papei Francisc: „Un papă al milostivirii”

De-a lungul pontificatului său, Papa Francisc a pledat pentru cei mai vulnerabili și a adoptat poziții îndrăznețe pe subiecte diverse, de ...