loader
Foto

Rapid a învins pe Sepsi, scor 3-0, prin tripla lui Dugandzic

Echipa Rapid București a învins vineri seara, pe teren propriu, formația Sepsi OSK, scor 3-0, într-un meci în care toate cele trei goluri au fost înscrise de Dugandzic.

 

Rapid a început perfect sezonul, iar în minutul 13 conduceau deja cu 2-0 pe Sepsi Sf. Gheorghe. Dugandzic a deschis scorul din pasa lui Kait, în minutul 5, iar în minutul 13 același Dugandzic a majorat diferența înscriind cu o lovitură de cap. În minutul 17, arbitrul Horațiu Feșnic a consultat VAR-ul la o fază în care Dimitrov a atins mingea cu mâna în careu și a acordat penalti. Dugandzic a transformat lovitura de pedeapsă și a închis tabela la 3-0.

În partea secundă Sepsi și-a schimbat atitudinea și a avut mai multe ocazii, dar nu s-a mai înscris deși Rapid a trimis de două ori mingea în bară.

RAPID: Moldovan - Onea, Săpunaru, Iacob, Junior Morais – Pănoiu (Sefer 82), Kait, Albu - Emmers, Dugandzic (Luckassen 66), Ioniță (Costache 60). ANTRENOR: Adrian Mutu

SEPSI OSK: Niczuly - Radoslav, Ninaj, M. Tamas, Ispas (A. Dumitrescu 46) – J. Rodriguez (I. Gheorghe 46), Păun (Bălașa 83), C. Matei (Achahbar 62) – Rondon (Safranko 46), Tudorie, Ștefănescu. ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Cartonașe galbene: Dugandzic 28 / C. Matei 20, Păun 40

Arbitri: Horațiu Feșnic - Valentin Avram, Bogdan Gheorghe - Iulian Dima

Arbitri VAR: Sebastian Colțescu - Marius Badea

Observator: Eduard Dumitrescu

Cristiano Bergodi, antrenorul echipei Sepsi OSK, și-a asumat vina pentru înfrângerea suferită în Giulești.

„O înfrângere dureroasă și îmi asum responsabilitatea pentru că, din păcate, nu am fost conectați la meci și cred că poate nu i-am făcut pe băieți să înțeleagă cât de important este acest meci. În minutul 17 era 3-0. Trebuie să mergem mai departe. Vom evalua lotul după această înfrângere, poate fi doar un accident pe parcurs, nu am intrat în meci…

E un rezultat prost, dar mergem înainte fără să facem o tragedie. Trebuie să analizăm problemele care au fost astăzi. E adevărat că nu am câștigat multe puncte cu echipele de pe primele locuri”, a declarat Cristiano Bergodi.

Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid București, a fost încântat de evoluția elevilor săi .

„Am avut un start foarte bun, băieții au interpretat foarte bine partitura tactică. Știam că avem în față un adversar căruia dacă îi oferi spații devine periculos. Mă bucur mult pentru Dugandzic, dar asta e treaba lui, să înscrie goluri. Îi felicit pe băieți pentru că jucând acasă și oferindu-le suporterilor acest început le-au făcut o bucurie și ne-au adus o victorie importantă.

Jucătorii pe care i-am trimis în teren în repriza a doua au intrat bine în meci. Pe noi nu ne sperie nimic, vom merge să câștigăm toate meciurile, așa cum am făcut-o și până acum”, a declarat Adrian Mutu.

Sursă foto: Agerpres

FILM.TVR.RO

Logo

 
Elisabeta Lipă, la ”Portret de excelență”: ”Am avut numeroase ocazii să rămân afară, în străinătate, dar nu am putut...Nu există țară mai frumoasă ca a noastră”

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 16:00, la  TVR Cultural, Mihaela Olaru va sta de vorbă cu Elisabeta Lipă, cea mai medaliată canotoare din istoria ...

Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".

Spectacol muzical de excepție, închinat memoriei marelui Puccini, difuzat în exclusivitate la TVR Cultural, în 18 mai

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 19.00, TVR Cultural transmite în exclusivitate Gala „Puccini”, o seară dedicată îndrăgitelor opere ale marelui ...