loader
Foto

Galerie foto

„Zice el, Aricitotel”, la TVR 2 - o nouă emisiune pentru copii

PROMO

„Ce visează insectele?”, „Cum arată arborele de fier?”, „Ce face un botanist?” sau „Ce fac personajele atunci când pleacă din poveste?” sunt doar câteva dintre întrebările la care cei mai mici telespectatori pot afla răspunsul din 26 octombrie, la TVR 2, în emisiunea „ZICE EL, ARICITOTEL”.

 

Documente disponibile pentru descarcare:
Documente disponibile pentru descarcare:

În fiecare sâmbătă, de la ora 11:00, Aricitotel, „cel mai cel arici din lume”, înțelept, jucăuș, prieten ideal al copiilor, vă invită să petreceți timpul împreună în mod distractiv, dar și educativ.

O echipă minunată formată din cinci copii - Alexandra, Sophia, Filip, Francesca şi Karina - și o mătușă prea grijulie, Doamna Cicălitorescu, pornesc alături de Aricitotel într-o aventură unică, distractivă și plină de savoare.

(w882) TVR

Din fața televizoarelor, cei mai mici telespectatori, însoțiți de părinți și bunici, vor călători prin locuri frumoase pentru a descoperi lucruri noi, care să le stimuleze curiozitatea și pentru a găsi răspunsuri. În drumul lor se vor întâlni cu personaje de poveste, se vor juca, vor bricola și chiar vor deveni artiști în bucătărie. Și tot cu această ocazie, vor înțelege utilitatea unor obiecte vechi și ciudate și vor afla „misterul” unor meserii inedite.

(w882) TVR

Cu acordul și sprijinul adulților, micii telespectatori sunt invitați să facă parte din povestea săptămânală a lui Aricitotel, participând la concursul „Filmulețe cu telefonul”, desfășurat pe pagina de Facebook TVR 2.

Astfel, în perioada 26 octombrie–21 decembrie 2024, în fiecare ediţie a emisiunii „Zice el, Aricitotel” va fi anunțat concursul ce invită copiii telespectatori să trimită (cu ajutorul părinţilor/reprezentanților legali) scurte filmuleţe care să respecte o temă anunţată în timpul emisiunii. Clipul transmis trebuie să fie însoţit de Anexa 1 a Regulamentului, semnată de către unul dintre părinţi/reprezentantul legal.

(w882) TVR

Creaţiile copiilor se pot transmite pe adresa de e-mail aricitotel@tvr.ro de sâmbătă, ora 12:00, până săptămâna următoare marţi, ora 16:00.

Echipa editorială va alege 5 clipuri pe care le va prezenta în următoarea ediție „Zice el, Aricitotel” de pe TVR2 şi le va publica în aceeaşi zi pe contul de Facebook TVR2. (https://www.facebook.com/fanTVR2). Dintre cele 5 clipuri, cel care primeşte pe Facebook TVR2 cele mai multe reacţii (like, ador, etc.) la finalul primelor 3 zile de la publicare (marți, ora 12:00) va fi desemnat câştigător.

Mai multe informații despre concursul emisiunii “Zice el, Aricitotel” puteți afla consultând Regulamentul publicat AICI. Iar Anexa 1 poate fi descărcată AICI.

Să înceapă distracția!

 
Sculptorița Reka Csapo Dup la ”Biografii necesare”

Reka Csapo Dup, lector universitar la Universitatea de Arte Bucureşti – catedra de Pictură, doctor în arte vizuale, membră a Uniunii Artiştilor ...

Un nou episod Remix: Muzica românească în Brașov (II)

A doua ediție a Remixului dedicat muzicii Brașovului pornește cu primii ani ’90 și ia pulsul mișcării underground de sub Tâmpa. Apar alte două ...

Simona Podaru – „Cel mai implicat părinte”

Simona Podaru – „Cel mai implicat părinte”

publicat: Joi, 24 Octombrie 2024

Spectacolul poveştilor emoţionante continuă la TVR în campania „Omul anului”. Pe 25 octombrie, de la ora 18.15, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi ...