loader
Foto

TVR MOLDOVA: Situaţia din Germania, la „Conexiuni”

Schimbările politice din Germania, lupta cu pandemia și rolul Berlinului în politica internațională au fost subiectele analizate la „Conexiuni”, duminică, 31 ianuarie, de la ora 19.00, la TVR MOLDOVA.

 

Iulian Fruntașu și invitatul său permanent, Iulian Groza - directorul executiv al Institutului pentru Politici şi Reforme Europene, au discutat cu ambasadorul Republicii Moldova în Germania, Oleg Serebrian.

În aceeași ediție ați putut urmări și un interviu cu ambasadoarea Germaniei la Chișinău, Angela Ganninger, despre strategia contra pandemiei, dar și despre rezultate președinției germane la președinția Consiliului Uniunii Europene.

Jurnalistul și corespondentul DW în România, Cristian Ștefănescu ne-a oferit o perspectivă asupra viitorului politicii germane, după ce Angela Merkel se retrage în acest an de la putere.

***

Despre emisiunea „Conexiuni”

Lansată în octombrie 2017, CONEXIUNI este o emisiune de sinteză şi analiză a principalelor evenimente de politică externă, care mediatizează politicile europene în domenii prioritare, experienţele statelor membre ale UE în sectoare de interes pentru telespectatori, abordează problemele de securitate şi promovează spiritul de identitate şi unitate europeană.

(w882) conexiuni

Prezintă: Iulian Fruntașu, invitat permanent - Iulian Groza , directorul executiv al Institutului pentru Politici şi Reforme Europene. Emisiunea poate fi urmărită duminică, de la ora 19:00, în direct, pe canalul TVR MOLDOVA şi pe site-ul tvrmoldova.md.

 
Țăst Show – Storceag de cegă și tocăniță de mistreț, la Runcu | VIDEO

Emisiunea "Țăst Show" de la TVR Craiova ne oferă o incursiune delicioasă în gastronomia tradițională românească, cu un episod dedicat ...

Ziua Națională a Vinului: O sărbătoare a tradiției și calității | VIDEO

„Vinul nostru uimitor de bun” este sloganul sub care se va desfășura, în acest an, Ziua Națională a Vinului din Republica Moldova, un eveniment ...

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

publicat: Duminică, 22 Septembrie 2024

Anul 1944 reprezintă un moment crucial în evoluția orașului Iași, un an marcat de devastarea și transformările profunde cauzate de conflagrația ...