loader
Foto

TVR 2 şi TVR HD transmit meciul de baschet feminin România - Israel

Sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 20.00, în direct de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

 

Meciul decisiv pentru calificarea României la turneul final european Eurobasket Women 2017 din Cehia – se va disputa la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca şi va putea fi urmărit sâmbăta aceasta în transmisiune directă la TVR 2 şi TVR HD  cu începere de la ora 20.00.

Pentru a obţine „vizele” de Cehia de anul viitor, naţionala feminină a României nu are sâmbătă, în faţa Israelului decât varianta victoriei.

După patru etape, clasamentul Grupei H în care evoluează româncele arată astfel:
1. Turcia – 7 puncte
2. Israel – 6 puncte
3. România – 6 puncte
4. Bosnia&Herţegovina – 5 puncte

În afara jocului decisiv cu Israel, naţionala României pregătită de antrenorul Miroslav Popov mai are de susţinut o ultimă confruntare cu puternica naţională a Turciei, lidera Grupei H.

Conform criteriilor de calificare, ocupantele primei poziţii în fiecare grupă de calificare, precum şi cele mai bune şase echipe clasate pe locurile doi, vor obţine biletele pentru Eurobasket Women 2017.

Comentariul partidei România - Israel va fi asigurat de Emil Hossu Longin.

 
Comori țesute: o călătorie prin frumusețea costumelor din Moldova

Descoperim esența tradițiilor și simbolurilor ce definesc fiecare regiune a României, într-un periplu dedicat portului popular.

Violonistul Emanuel Silaghi: despre specificul muzicii și dansului codrenesc

Săptămâna trecută am aflat de la etnologul Laura Melinda Tătăran despre un obicei stravechi codrenesc: " mărsu ' pă digănie". În ...

“Punctul Critic”, ediție specială din zonele cele mai afectate de inundații, un duplex București-Galați

TVR1 transmite miercuri, 25 septembie, de la ora 18:30, o ediție specială a emisiunii „Punctul critic” dedicată situației din județele Galaţi şi ...