loader
Foto

Cele mai aşteptate programe de weekend, la TVR 2

„Drag de România mea” îşi schimbă ora de difuzare, iar „Duminica Filmului Românesc” e programată de la 20.10. De la ora 13.40, intrăm în direct cu stadionul din Madrid, unde va avea loc partida de rugby Spania-România. Comentator: Dragoş Bocanaciu.  

 

Duminică, 27 februarie, cu începere de la ora 13.45, Naţionala României întâlneşte reprezentativa Spaniei, în cel de-al treilea meci al său din Rugby Europe Championship 2022, pe Estadio Central UCM, Madrid.

Meciul face parte şi din campania de calificare la Cupa Mondială din Franţa. Echipele care termină pe primele două locuri în clasamentul cumulat al ediţiilor 2021 şi 2022 se califică direct la turneul final din 2023, iar cea de pe locul trei va juca în recalificări. Staff-ul tehnic al naţionalei României a pregătit un lot de 36 de jucători pentru meciul cu Spania: 20 sunt înaintaşi şi 16 treisferturi.

Credit foto: rugbyromania.ro

De la ora 16.00, Paul Surugiu Fuego invită telespectatorii TVR 2 la „Drag de România mea!”, pentru a revedea o călătorie folclorică prin țară, prin zonele pline de farmec, dar și prin carierele a șase artiști care au debutat acum mulți ani în Televiziunea Română, la celebrul concurs al TVR, din anii 70-80 - ”Floarea din Grădină”. Vom avea parte de un repertoriu de excepție, atent ales, de momente de suflet, de costume speciale și de oameni care fac istorie în fiecare zi a vieții lor.

(w882)

La Duminica filmului românesc, de la ora 20:10, puteți urmări „EU, TU ŞI OVIDIU” (România, 1977), o comedie de vacanţă realizată de Geo Saizescu pe litoralul românesc în 1978. Din distribuție fac parte actorii Florin Piersic, Violeta Andrei, Draga Olteanu-Matei, Coca Andronescu Comedie. Un director şi o ingineră de la uzine rivale-una din Bucureşti, cealaltă din Constanţa-au o idilă la mare, fără a-şi cunoaşte adevărata identitate. Încurcăturile comice se ţin lanţ, în contextul unei anchete de la "centru" asupra unor presupuse nereguli în cadrul uneia dintre uzine.

 

 
Ilinca Nazarie, jurnalist TVR: Cel mai dureros e când oamenii te trag de mână și spun „Haideți să vă arătăm.... că nu mai avem nimic!”

O rupere de nori fără precedent aducea, în noaptea dintre 13 și 14 septembrie, urgia în satele din județele Galați și Vaslui. După ce au căzut ...

Toamnă bogată pentru Iuliana Tudor, la TVR

Toamnă bogată pentru Iuliana Tudor, la TVR

publicat: Sâmbătă, 21 Septembrie 2024

Vedeta pregătește o gală aniversară pentru a sărbători 25 de ani de televiziune, pentru perioada sărbătorilor. Mari spectacole de folclor, ...

Medici care schimbă lumea

Medici care schimbă lumea

publicat: Sâmbătă, 21 Septembrie 2024

Lucrările științifice realizate de acad.prof.dr. Anca Ligia Grosu au deschis drumuri pentru radioterapii personalizate, de mare precizie, care ...