loader
Foto

Galerie foto

Turneul Liga Zimbrilor continuă în direct la TVR 1 şi TVR 2

Etapa a 18-a a Ligii Zimbrilor se joacă în Sala Giuleşti. Cele mai interesante partide de vineri, 26 februarie, sunt la TVR 1 şi TVR 2. Steaua Bucureşti şi CSM Bucureşti întâlnesc CSM Vaslui şi CSM Focşani, în lupta pentru un loc de cupă europeană.

 

Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a 18-a, în care se dispută două meciuri ale căror rezultate contează în lupta pentru un loc de cupă europeană. Este vorba despre partida CSM Vaslui-Steaua Bucureşti, pe care telespectatorii o pot urmări în direct la TVR 1 vineri, 26 februarie, de la ora 18.30 şi CSM Focşani – CSM Bucureşti, transmisă de TVR 2 în aceeaşi zi, de la ora 16.00.

(w882)

Meciul de la 16.00, duelul dintre CSM Bucureşti şi CSM Focşani, este unul extrem de interesant: tigrii nu au un moral foarte bun după eliminarea din Cupa EHF şi, cu siguranţă, vor face tot posibilul să rămână în careul de aşi în Liga Zimbrilor. Vrâncenii formează însă o echipă foarte periculoasă, cu o apărare puternică şi agresivă, care a pus probleme mari primelor clasate din liga naţională de handbal masculin.

(w882)

În cel de-al doilea meci, transmis în direct la TVR 1 de la 18.30, Steaua Bucureşti speră să obţină a opta victorie stagională, chiar dacă moldovenii, de la sosirea pe banca tehnică a antrenorului Alin Bondar, au o echipă plină de nerv, capabilă de surprize.

(w882)

„Cele două partide din etapa a 18-a a Ligii Zimbrilor, pe care telespectatorii le vor vedea la TVR 1 şi TVR 2, sunt echilibrate şi pot influenţa ierarhia clasamentului, mai ales că s-au eliminat play-off-ul şi play-out-ul la această ediţie a campionatului”, concluzionează Dragoş Cojocaru, jurnalistul TVR care va comenta partidele pentru telespectatorii TVR. Vă aşteptăm alături de noi!

credit foto:handbalmania.ro; Steaua Bucureşti

 
Țăst Show – Storceag de cegă și tocăniță de mistreț, la Runcu | VIDEO

Emisiunea "Țăst Show" de la TVR Craiova ne oferă o incursiune delicioasă în gastronomia tradițională românească, cu un episod dedicat ...

Ziua Națională a Vinului: O sărbătoare a tradiției și calității | VIDEO

„Vinul nostru uimitor de bun” este sloganul sub care se va desfășura, în acest an, Ziua Națională a Vinului din Republica Moldova, un eveniment ...

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

publicat: Duminică, 22 Septembrie 2024

Anul 1944 reprezintă un moment crucial în evoluția orașului Iași, un an marcat de devastarea și transformările profunde cauzate de conflagrația ...