loader
Foto

Teleșcoala a revenit la TVR 2

„Teleşcoala” a revenit din 8 noiembrie în grila de programe a TVR2. Elevii care se pregătesc să susţină examenele de Evaluare Naţională şi Bacalaureat beneficiază de lecțiile susținute de cei mai buni profesori.

 

De luni până vineri, Teleşcoala poate fi urmărită pe următoarele tronsoane orare: 9.00 - 10.00 - ore de română şi matematică, pentru clasa a VIII-a.

Clasei a XII-a îi este rezervat intervalul orar 15.00 - 16.00, pentru materiile dedicate nivelului liceal - limba şi literatura română, matematică, biologie, fizică, istorie, geografie, chimie, informatică, economie, filosofie, logică, sociologie.

Echipa „Teleşcoala” asigură 20 emisiuni în fiecare săptămână. În fiecare zi de vineri, adolescenții beneficiază și de cursuri de dirigenție, de la ora 9.00 pentru clasele de gimnaziu și de la ora 9.30 pentru liceu.

Teleşcoala este o emisiune produsă integral de Televiziunea Română, în colaborare cu Ministerul Educaţiei care furnizează tematica, ordinea lecţiilor şi profesorii care susţin cursurile. Predarea se face după manualele aprobate de Ministerul Educaţiei.

(w882)

Luni, 8 noiembrie, de la ora 9.00, orarul „Teleşcoala” începe cu lecții pentru clasa a VIII-a: Limbă şi literatura română, iar de la ora 9.30 este programată Matematica. Elevii clasei a XII-a pot urmări de la ora 15.00 lecţia de Matematică, iar de la ora 15.30, Informatică. Orarul integral al primei săptămâni „Teleșcoala” se găsește în attachment.

Cursurile pot fi urmărite atât la televizor cât şi online: pe canalul de YouTube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii Teleșcoala şi pe tvr.ro.

„Suntem nerăbdători si pregătiți să regăsim tinerii telespectatori in fata micilor ecrane. Chiar daca elevii ciclurilor gimnaziale si liceale au fost în vacanță, echipa TVR a continuat fluxul de producție, astfel încât de luni, 8 octombrie, de la ora 9:00, sa spunem răspicat, „Prezent!” la Teleșcoala!”, spune Valentina Ionescu, producătorul emisiunii.

 
Țăst Show – Storceag de cegă și tocăniță de mistreț, la Runcu | VIDEO

Emisiunea "Țăst Show" de la TVR Craiova ne oferă o incursiune delicioasă în gastronomia tradițională românească, cu un episod dedicat ...

Ziua Națională a Vinului: O sărbătoare a tradiției și calității | VIDEO

„Vinul nostru uimitor de bun” este sloganul sub care se va desfășura, în acest an, Ziua Națională a Vinului din Republica Moldova, un eveniment ...

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

1944, anul de răscruce din istoria Iașului | VIDEO

publicat: Duminică, 22 Septembrie 2024

Anul 1944 reprezintă un moment crucial în evoluția orașului Iași, un an marcat de devastarea și transformările profunde cauzate de conflagrația ...