loader
Foto

Steaua Bucureşti-CSU Craiova, în direct la TVR

Cele două echipe s-au întâlnit pe 6 decembrie, în etapa a 21-a a Ligii 1 Orange, meci transmis în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR Moldova, de la ora 20.30.

 

Serile de fotbal, cu cele mai tari meciuri din Liga 1 Orange, continuă la TVR cu partida disputată duminică seară, între Steaua Bucureşti şi CSU Craiova. Confruntarea dintre cele două echipe poate fi urmărită live, de la ora 20.30, la TVR 1, TVR HD şi TVR Moldova, comentată de Dragoş Bocanaciu şi Emil Hossu-Longin.

Revenirea lui Laurenţiu Reghecampf pe banca Stelei triplează cota de interes a derby-ului rundei cu numărul 21. Nu numai pentru că meciul se joacă la Piteşti, la jumătatea distanţei dintre Bucureşti şi Craiova, va fi un stadion plin, ci şi pentru că echipele se află în luptă directă pentru calificarea în play-off. Oltenii sunt la 4 puncte în spatele Stelei şi au reuşit de fiecare dată meciuri bune cu „roş-albaştrii". În tur a fost 2-1 pentru oaspeţi, goluri Stanciu şi Tade, respectiv Vătăjelu.

Reghe şi staff-ul lui trebuie să repare ceea ce Mirel Rădoi şi Dumitru Dumitriu au stricat în ultimele şapte runde: un singur succes, cu FC Botoşani, înfrângeri cu CFR Cluj, Dinamo şi Astra şi un deprimant loc 5 în Liga 1 Orange, la 10 puncte în spatele liderului.

Craiova şchioapătă şi ea, după un scor de 1-1 cu Timişoara şi un 0-4 cu Viitorul, dar are avantajul unui lot fără probleme medicale şi moralul bun, dat de păstrarea lui Andrei Ivan, cel care a semnat prelungirea cu cinci ani a contractului, deşi era pe lista de achiziţii a Stelei.

Partida Steaua Bucureşti-CSU Craiova se transmite în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR Moldova, pe 6 decembrie, de la ora 20.30, comentată de Dragoş Bocanaciu şi Emil Hossu-Longin.


 
Andrei Ionescu: “Se pare că, în faţa lui Dumnezeu unica bogăţie pe care o poţi trece dincolo sunt faptele noastre bune!”

Andrei Ionescu, soţul regretatei actriţe Ileana Stana-Ionescu, s-a alăturat campaniei umanitare TVR “Împreună facem bine!”. În vârstă de 97 de ...

Muzeul Apei

Muzeul Apei "Leonida Truță" din Cluj-Napoca

publicat: Joi, 26 Septembrie 2024

”Acest așezământ are menirea de a-ți reaminti ție, trecătorule, că de la o zi la alta apa este tot mai puțină și noi tot mai  mulți. Drept aceea, ...

Regizorul Silviu Purcărete, omagiat la Teatrul „Marin Sorescu” din Craiova

În cadrul „Săptămânii Purcărete”, iubitorii de cultură se pot delecta cu cinci dintre spectacolele apreciate ale marelui regizor, precum și cu ...