loader
Foto

Galerie foto

Spectacol ecvestru în direct la TVR 2

Balcaniada de Sărituri peste Obstacole s-a difuzat la Televiziunea Română, duminică, 11 septembrie, de la ora 17:00, când cei mai buni sportivi au concurat pentru medalii în finalele seniorilor.

 

Sportivi din 9 ţări (Bulgaria, Grecia, Turcia, Albania, Croaţia, Serbia, Macedonia de Nord, Cipru şi România) împreună cu 200 de cai au concurat la ediţia 2022 a Campionatelor Balcanice. România a fost prezentă la această ediție cu echipe complete la toate categoriile: copii, juniori, tineret, seniori și amazoane.

Balcaniada de Sărituri peste Obstacole s-a transmis la TVR 2, duminică, 11 septembrie, de la ora 17:00, când cei mai buni sportivi au concurat pentru medalii în finalele seniorilor la sărituri peste obstacole. De la competiţia organizată la baza Vectra din Snagov, a fost transmisă finala seniorilor (individual) în care s-au înscris 32 de cupluri cal-călăreţ din şapte ţări. Evoluţiile sportivilor au fost comentate de Monica Bucur.

Pentru România au concurat: Constantin Cojocariu cu Huracan, Damian Cojocariu cu Lancor, Vlad Cocioba cu Mc Enroe vn Het Roelhof, Ştefan Lateş cu Conrad G., Daniel Bucur cu Horse Gym’s Landino, Ionel Bucur cu Cassius S, Ionuţ Ursache cu Spacehopper şi Gyula Zarug cu Confidence.

„Aştept cu emoţie şi bucurie această competiţie, la care participă cei mai buni cai şi călăreţi din Balcani. Televiziunea Română va transmite o singură probă de la această ediţie a Campionatelor Balcanice, cea mai dificilă şi în acelaşi timp cea mai spectaculoasă: finala îndividuală masculină, în care se vor califica, după 3 etape, cei mai buni dintre cei buni. Va fi un parcurs dificil pentru cuplurile cal-călăreţ, spectaculos pentru spectatori şi telespectatori, un regal hipic în care graţia, eleganţa şi forţa cailor se vor îmbina perfect cu măiestria, abilităţile şi valoarea călareţilor”, a spus Monica Bucur.

 
Ilinca Nazarie, jurnalist TVR: Cel mai dureros e când oamenii te trag de mână și spun „Haideți să vă arătăm.... că nu mai avem nimic!”

O rupere de nori fără precedent aducea, în noaptea dintre 13 și 14 septembrie, urgia în satele din județele Galați și Vaslui. După ce au căzut ...

Toamnă bogată pentru Iuliana Tudor, la TVR

Toamnă bogată pentru Iuliana Tudor, la TVR

publicat: Sâmbătă, 21 Septembrie 2024

Vedeta pregătește o gală aniversară pentru a sărbători 25 de ani de televiziune, pentru perioada sărbătorilor. Mari spectacole de folclor, ...

Medici care schimbă lumea

Medici care schimbă lumea

publicat: Sâmbătă, 21 Septembrie 2024

Lucrările științifice realizate de acad.prof.dr. Anca Ligia Grosu au deschis drumuri pentru radioterapii personalizate, de mare precizie, care ...