loader
Foto

Sonia Argint-Ionescu aleargă la Maratonul Internaţional Bucureşti

Colega noastră, Sonia Argint-Ionescu participă în această duminică la cel mai popular eveniment sportiv din capitală, Maratonul Internaţional Bucureşti, ediţia a IX a, care se va desfăşura între 8 şi 9 octombrie în piaţa Constituţiei.

 

Sonia se va alinia la ora 9:30 la startul cursei de 21 km, împreună cu soţul ei Horaţiu, cu care s-a antrenat toată vara în parcul Herăstrău din Bucureşti, pentru a reuşi să parcurgă proba profesionistă de semimaraton în maxim două ore.

Vedeta TVR 1 este endorserul oficial al Maratonului Internaţional Bucureşti, un eveniment care este mai mult decât o simplă competiție de alergare – fiind considerat de către participanţi o sărbătoare a capitalei. Evenimentul sportiv poziţionează Bucureştiul pe harta marilor oraşe ale lumii, prin participarea internaţională de care se bucură şi care este în continuă creştere de la an la an  (la această ediţie a maratonului fiind aşteptaţi să alerge circa 14.000 de participanţi din 50 de ţări).

Sâmbătă 8 octombrie la Cursele Copiilor UNIQA Asigurări, vor alerga copii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, care vor lua startul grupați pe categorii de vârstă și sex, din jumătate în jumătate de oră, începând cu orele 10:30. La ora 13:15, părinții cu copii între 6 luni și 4 ani aleargă împingând cărucioarele copiilor la cea mai simpatică cursă de alergare în familie, Jogging în scutece SAMAS.  Duminică 9 octombrie, în funcție de gradul de antrenament, alergătorii pot opta pentru – Maraton ( 42 Km ), Semimaraton Volkswagen ( 21 Km ), Ștafetă Vodafone (echipe de câte 4 alergători x 10,5 km fiecare), o tură a Casei Poporului la Cursa Adolescenților sau la Cursa Populară Ciuc Radler (3,6 km).

Sonia Argint-Ionescu este prezentatoarea emisiunii “Vreau să fiu sănătos” care se difuzează sâmbăta de la ora 11:30 pe TVR 1 iar în timpul săptămânii, de luni până vineri prezintă şi pastila “Vreau să fiu sănătos” de la ora 9:35 ( cu durata de 5 minute ).

Realizatorii programului “Vreau să fiu sănătos” şi-au propus să dezbată în această toamnă în cadrul emisiunii subiecte care au stârnit inters şi discuţii aprinse în media. Câteva dintre subiectele abordate în emisiune vor fi teme de actualitate ca vaccinurile şi mamografiile, însă Sonia va prezenta telespectatorilor TVR 1 şi subiecte practice despre problemele de care oricine se poate lovi la un moment dat în viaţă:  reţete de mic dejunuri sănătoase şi gustoase, alimentaţia bio, cum să îţi alegi ramele de ochelari, etc.

Televiziunea Română este partener media al Maratonului Internaţional Bucureşti.

 
Miodrag Belodedici și performanța sa unică în fotbalul românesc

Este una dintre legendele sportului românesc și singurul fotbalist român care a câştigat de două ori Cupa Campionilor Europeni.

Înlocuirea animalelor de tracțiune, o temă de viitor

Înlocuirea animalelor de tracțiune, o temă de viitor

publicat: Miercuri, 25 Septembrie 2024

Caii nu pot fi înlocuiți peste tot de tricicluri, dar aceasta este o soluție ecologică convenabilă, care pare a fi din ce în ce mai căutată ...

Eforturi comune de susținere a sinistraților

Eforturi comune de susținere a sinistraților

publicat: Miercuri, 25 Septembrie 2024

Eforturile de ajutorare a sinistraților din județul Galați continuă, iar comunitatea se mobilizează pentru a arăta că împreună putem depăși orice ...