loader
Foto

Săptămâna... vocilor, la „Nadine”

Artiști, oameni de radio și chiar clarvăzători ne sfătuiesc „cum să ne păstrăm prieteniile”, din 8 iunie, de luni până vineri, de la ora 18.00, la TVR 1.    

 

O nouă săptămână, o nouă provocare pentru Nadine și invitații ei. De data aceasta, gazda noastră încearcă să afle pentru prietenii emisiunii „Nadine” de la TVR 1 cum reușesc invitații ei să mențină echilibrul între viața publică și cea privată, cum își mențin relațiile personale. Carmen Harra, Pepe, Daniel Buzdugan, Anca Sigartău și Dan Badea vorbesc din propriile experiențe despre tema săptămânii acesteia: „Cum să ne păstrăm prieteniile”.

 

(w882)

„Un element fundamental al prieteniei este să-ţi tratezi prietenul aşa cum vrei tu să fii tratat”, este de părere Carmen Harra, artistă și scriitoare care s-a făcut cunoscută peste ocean și grație talentului de clarvăzătoare pe care l-a dovedit. „Nu trebuie să îţi laşi prietenii să intervină prea mult în viaţa ta, altfel, prietenia se poate distruge”, mai spune ea. Luni, pe 8 iunie, de la ora 18.00, aflăm mai multe de la Carmen Harra despre interferențele karmice în relații, despre trădări, orgolii și relația de prietenie pe care a dezvoltat-o cu propriile fiice.

(w882) pepe

Unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți români, Pepe pune mare preț pe prietenie. „Prietenia, din punctul meu de vedere, e un cuvânt extrem de greu, cu o mare semnificaţie”, spune el. Persoană deschisă și dedicată, artistul afirmă că prietenii din copilărie sunt cei care i-au rămas aproape până în prezent. „Apreciez sinceritatea prietenilor, dăruirea... De multe ori, eşti mult mai compatibil cu un prieten decât cu un frate”, mai declară Pepe la „Nadine”, marți, de la 18.00, la TVR 1.

(w882) buzdugan

Despre prietenia persoanelor publice vorbește, miercuri, la „Nadine”, Daniel Buzdugan. Omul de radio recunoaște că lucrează într-un domeniu unde relațiile de prietenie adevărată se păstrează cu dificultate și cu efort: „În meseria asta se spune că nu prea poţi să ai prieteni pentru că toţi „urmărim aceeaşi pradă”. Ne plac faima, succesul, like-urile”, mărturisește el, continuând mai apoi: „Am învăţat că mai importantă este liniştea decât dreptatea. Aşa scrie şi în Biblie”. Despre relația sa cu partenerul de microfon Mihai Morar, dar și cu prietenii săi din Grecia, unde și-a lăsat o parte din suflet, ne spune mai multe Daniel Buzdugan pe 10 iunie, de la ora 18.00, la „Nadine”.

(w882) anca_sigar

Joi, ne întâlnim cu Anca Sigartău, o persoană foarte deschisă, care, după cum afirmă chiar ea, crede în oameni 100%. Discuția curge în jurul relațiilor de prietenie dintre copii și părinți și a măsurii în care un părinte îi poate fi prieten copilului său, fără a afecta educația. „Nu ştiu dacă am fost prietenă cu părinţii mei, am senzaţia că, din cauza profesiei pe care au avut-o, şi acum îmi dau extemporale când vorbesc cu ei”, declară actrița, mărturisind, totodată, că „nu am avut cu părinţii mei acelaşi gen de relaţie şi de prietenie precum am cu toţi copiii mei”. Despre „rețeta” Ancăi Sigartău de a-și păstra prietenii de-o viață aflăm mai multe tot la Nadine, în ediția din 11 iunie, la TVR 1.

 

 

foto: Facebook, greatfashion.ro

 

 
Concursul „Enescu”: Roman Lopatynskyi, unul dintre cei mai lăudați tineri muzicieni din Ucraina, este câștigătorul Secțiunii „Pian”

Muzicianul Roman Lopatynskyi, din Ucraina, a fost desemnat câștigătorul Secțiunii „Pian” din cadrul Concursului Internațional „George Enescu” - ...

„Regele” continuă să creeze impact în lumea fotbalului românesc

„M-am născut să câștig, nu să exist”, mărturisește Gheorghe Hagi, liderul generaţiei de aur din fotbalul românesc, dezvăluind o mentalitate de ...

Educația axată pe curiozitate și întrebări

Educația axată pe curiozitate și întrebări

publicat: Luni, 23 Septembrie 2024

Într-o societate dependentă de știință și dezvoltare, curiozitatea constituie forța motrice pentru învățare, idei noi și inovație. Cum pot ...