loader
Foto

Rugby: România-Japonia

Pe 10 noiembrie, de la ora 16:00, în direct la TVR1 şi TVR HD

 

Reprezentativa de rugby a României întâlneşte sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 15.55, pe stadionul Arcul de Triumf din capitală, selecţionata Japoniei, într-o partidă care va fi transmisă în direct de TVR 1 şi TVR HD.

Japonezii vin să cucerească Europa şi să afle ce înseamnă grămada românească! Stejarii debutează în meciurile test în transmisiune directă la TVR 1 şi TVR HD. 32 de jucători au fost cooptaţi în lotul naţionalei de rugby a României pentru această partidă, iar de curând li s-a alăturat şi internaţionalul Alexandru Manta.

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit din 1995. În istoria confruntărilor cu rugby-ul din „Ţara Soarelui Răsare”, România a întâlnit de trei ori naţionala Japoniei şi o dată selecţionata Japonia XV. Dintre cele patru partide, România a obţinut o singură victorie.


 
Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Televiziunea Română invită publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture demersului umanitar.

Când ar trebui să mergem la doctor, dacă avem probleme cu somnul. Apneea, dușmanul tăcut din timpul nopții

Atunci când ne trezim obosiți dimineața, deși am dormit un număr suficient de ore, ori, dimpotrivă, ne luptăm frecvent cu insomniile, este ...