loader
Foto

TVR 3 fură startul la Rio 2016

Brazilia-Africa de Sud, Portugalia-Argentina şi Suedia-Columbia sunt cele trei meciuri de fotbal cu care a început maratonul olimpic la TVR. Acestea au putut fi văzute la TVR 3 şi pe TVR+ în noaptea de 4 spre 5 august, de la orele 22.00, 0.00, respectiv 2.00.

 

Chiar înainte de startul oficial de la Rio, planeta a intrat deja în atmosfera Jocurilor Olimpice. Competiţiile sportive au început deja în Brazilia, iar românii au ocazia să vadă, în această seară şi noapte, trei partide de fotbal cu adevărat olimpic. Brazilia – Africa de Sud, Portugalia – Argentina şi Suedia – Columbia sunt cele trei meciuri care vor fi difuzate în direct şi, respectiv, înregistrate, la TVR 3 şi online, pe TVR+, joi, 4 august, începând cu ora 22.00.

Naţionala ţării gazdă, condusă de căpitanul Neymar, întâlneşte echipa Africii de Sud, de la ora 22.00 (ora României), în Grupa A a turneului masculin. Partida se joacă pe Estádio Nacional Mané Garrincha din Brasília, avându-l la mijloc pe arbitrul spaniol Antonio Mateu Lahoz. Pentru telespectatorii TVR 3, meciul este comentat, de la Bucureşti, de Marian Olaianos.

(w882) Brazilia-A

De la miezul nopţii, acelaşi Marian Olaianos asigură comentariul pentru întâlnirea dintre reprezentativele Portugaliei şi Argentinei, desfăşurată pe Estádio Olímpico João Havelange din Rio de Janeiro. Pentru meciul din Grupa D a turneului, transmis, de asemenea, în direct la TVR 3, fluierul de start îl dă arbitrul Walter López Castellanos din Guatemala.

(w882) Portugalia

Suedia – Columbia este ultimul meci al acestei nopţi, pe care telespectatorii TVR 3 îl pot urmări înregistrat, cu începere de la ora 2.00. Partida din Grupa B este găzduită de Arena da Amazônia din Manaus şi arbitrată de sauditul Fahad Al-Mirdasi. Românii vor beneficia de comentariul lui Bogdan Tomulică – de asemenea, din studioul de la Bucureşti.

(w882) Suedia-Col

Televiziunea Română, official broadcaster Rio 2016, asigură, în acest an, cea mai mare acoperire din istoria transmisiunilor de la Jocurile Olimpice. Peste 700 de ore de transmisii, difuzate 90% în direct, pe patru posturi tv – TVR 1, TVR 2, TVR 3 şi TVR HD, precum şi online, pe TVR+, sunt o premieră pentru televiziunile din România. Vineri noapte, începând cu ora 2.00, românii văd în direct şi în exclusivitate la TVR 1 şi TVR HD Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Rio 2016.

 
”Călător de meserie”, în județul Mureș

”Călător de meserie”, în județul Mureș

publicat: Miercuri, 25 Septembrie 2024

Călătoriile sunt cel mai bun mod de a ne hrăni sufletul și de a ne extinde orizontul. Acceptați provocarea acestei aventuri care să vă aducă ...

Angela Avram: „Pentru noi, sărbătorile şi tradiţiile au fost întotdeauna în familie”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Miodrag Belodedici și performanța sa unică în fotbalul românesc

Este una dintre legendele sportului românesc și singurul fotbalist român care a câştigat de două ori Cupa Campionilor Europeni.