loader
Foto

Retrospectiva 2015 la rugby, în Repriza a treia

Din luna ianuarie, emisiunea de analiză sportivă este difuzată de la ora 23.40. Prima ediţie, moderată de Cristian Mîndru, poate a putut fi văzută în direct, marţi, 12 ianuarie, la TVR 1, TVR HD şi TVR+ .

 

Marţi, după Starea naţiei, Cristian Mîndru ne propune, la Repriza a treia, o retrospectivă a anului trecut la rugby şi o analiză a evoluţiei Stejarilor la Cupa Mondială. Emisiunea se difuzează, din ianuarie 2016, tot în serile de marţi, dar mai târziu, de la ora 23.40. Prima ediţie a anului poate fi urmărită în transmisiune directă, pe 12 ianuarie, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

Pentru dezbaterea de marţi seară, Cristian Mîndru i-a invitat în studioul TVR pe Cristi Petre – antrenorul echipei Steaua, Tudorel Bratu - jucător la Dinamo şi Daniel Mitrea - director de înaltă performanţă al Federaţiei Române de Rugby. Li se alătură Alex Roman, jurnalist sportiv TVR. Discuţia la Repriza a treia se va purta în jurul Stejarilor, care, în 2015, au reuşit nu doar performanţa calificării la Cupa Mondială, dar şi o victorie absolut surprinzătoare asupra reprezentativei Canadei, în urma unui meci dramatic. România a reuşit atunci cea mai mare revenire din istoria Cupei Mondiale, câştigând în faţa Canadei cu 17-15, după ce a fost condusă cu 0-15.

(w882) Repriza a

Cei care vor să retrăiască acele momente pline de emoţie, dar şi să urmărească o analiză „la rece” a întregului sezon de rugby o pot face marţi seară, la Repriza a treia, de la ora 23.40, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+.

 
Andrei Ionescu: “Se pare că, în faţa lui Dumnezeu unica bogăţie pe care o poţi trece dincolo sunt faptele noastre bune!”

Andrei Ionescu, soţul regretatei actriţe Ileana Stana-Ionescu, s-a alăturat campaniei umanitare TVR “Împreună facem bine!”. În vârstă de 97 de ...

Muzeul Apei

Muzeul Apei "Leonida Truță" din Cluj-Napoca

publicat: Joi, 26 Septembrie 2024

”Acest așezământ are menirea de a-ți reaminti ție, trecătorule, că de la o zi la alta apa este tot mai puțină și noi tot mai  mulți. Drept aceea, ...

Regizorul Silviu Purcărete, omagiat la Teatrul „Marin Sorescu” din Craiova

În cadrul „Săptămânii Purcărete”, iubitorii de cultură se pot delecta cu cinci dintre spectacolele apreciate ale marelui regizor, precum și cu ...