Mircea Dinescu şi Monica Anghel au petrecut după-amiaza zilei de Paşti la „Politică şi delicateţuri”, cu masa plină de bucate.
Cei doi au gătit împreună pulpă de miel la cuptor şi chiftele speciale învelite în prapur de miel. Iată reţetele:
MIEL PENTRU OAMENI FINI
- 1 pulpă de miel
- slăninuță
- usturoi
- 1 vânătă
- 3 ardei
- 2 cepe
- ciuperci
- dulceață de ardei iuți
- muștar
- vin
- rom cubanez
- coriandru, piper, sare
- prapur de miel
CHIFTELE ÎN VOAL DE MIREASĂ
- 350g carne de miel
- prapur de miel
- 3 cepe
- slăninuță
- usturoi
- zahăr, ulei
- muștar
- pâine înmuiată în lapte
- 2 gălbenușuri de ou
- zeama de la ½ lămâie
- zeamă de portocală
- făină
- dulceață de ardei iuți
- piper, coriandru, sare
- cătină
- coniac