loader
Foto

Reţeta lui Dinescu: Miel pentru oameni fini şi chiftele în voal de mireasă

Mircea Dinescu şi Monica Anghel au petrecut după-amiaza zilei de Paşti la „Politică şi delicateţuri”, cu masa plină de bucate.

 

Cei doi au gătit împreună pulpă de miel la cuptor şi chiftele speciale învelite în prapur de miel. Iată reţetele:

MIEL PENTRU OAMENI FINI

-         1 pulpă de miel

-         slăninuță

-         usturoi

-         1 vânătă

-         3 ardei

-         2 cepe

-         ciuperci

-         dulceață de ardei iuți

-         muștar

-         vin

-         rom cubanez

-         coriandru, piper, sare

-         prapur de miel

(w500)

CHIFTELE ÎN VOAL DE MIREASĂ

-         350g carne de miel

-         prapur de miel

-         3 cepe

-         slăninuță

-         usturoi

-         zahăr, ulei

-         muștar

-         pâine înmuiată în lapte

-         2 gălbenușuri de ou

-         zeama de la ½ lămâie

-         zeamă de portocală

-         făină

-         dulceață de ardei iuți

-         piper, coriandru, sare

-         cătină

-         coniac

 
“Punctul Critic”, ediție specială din zonele cele mai afectate de inundații, un duplex București-Galați

TVR1 transmite miercuri, 25 septembie, de la ora 18:30, o ediție specială a emisiunii „Punctul critic” dedicată situației din județele Galaţi şi ...

“Punctul Critic”, ediție specială din zonele cele mai afectate de inundații, un duplex București-Galați

TVR1 transmite miercuri, 25 septembie, de la ora 18:30, o ediție specială a emisiunii „Punctul critic” dedicată situației din județele Galaţi şi ...

Istoria bijuteriei, la ”Locuri, oameni și comori”

Istoria bijuteriei, la ”Locuri, oameni și comori”

publicat: Marţi, 24 Septembrie 2024

Primele dovezi că omul se împodobea, vin de acum zeci de mii de ani, pe când bijuteriile erau șiraguri de scoici, de dinți de animale, ...