loader
Foto

REGULAMENT CONCURS - COPIII CUCERESC TELEVIZIUNEA - VÂNĂTOAREA DE COMORI #televiziuneacopiilor

Concursul “COPIII CUCERESC TELEVIZIUNEA - VÂNĂTOAREA DE COMORI” se desfășoară în ziua de 1 iunie 2024, între orele 08:00 – 19:00.

 

SECȚIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului interactiv “COPIII CUCERESC TELEVIZIUNEA - VÂNĂTOAREA DE COMORI” este SOCIETATEA ROMÂNĂ DE TELEVIZIUNE, cu sediul în Calea Dorobanților, nr. 191, sector 1, București, România, CUI 846440. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toți participanții. Prin înscrierea la concurs, participantul declară și confirmă expres că a citit, a înțeles și este de acord cu termenii și condițiile prezentului regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoștință publicului pe site-ul www.tvr.ro, în secţiunea PROIECTE SPECIALE/TELEVIZIUNEA COPIILOR și este disponibil și la Registratura Societății Române de Televiziune. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica și/sau schimba regulamentul, dar nu mai târziu de ora 00:00 a zilei de 1 iunie 2024.

Acest concurs nu este administrat sau asociat cu platformele Facebook şi Instagram.

SECȚIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul “COPIII CUCERESC TELEVIZIUNEA - VÂNĂTOAREA DE COMORI” se desfășoară în ziua de 1 iunie 2024, între orele 08:00 – 19:00 pe canalul TVR 1, pe paginile oficiale de Facebook (https://www.facebook.com/fantvr1) şi Instagram (https://www.instagram.com/tvr1.ro/) ale TVR 1, pe website-ul tvr.ro, precum și pe conturile personale de Facebook şi Instagram ale participanţilor la concurs.

SECȚIUNEA 3. MODUL DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI ŞI MODALITATEA DE ACORDARE A PREMIILOR

Concursul are ca scop premierea telespectatorilor care urmăresc programele TVR 1 difuzate în ziua de 1 iunie 2024 şi se desfășoară astfel:

- Pe canalele oficiale (posturile TVR, website-ul tvr.ro), pe paginile de Facebook şi Instagram ale TVR 1 va fi anunțat concursul, care se va desfășura în data de 1 iunie.

- În cadrul programelor speciale difuzate pe TVR 1 sub titlul “COPIII CUCERESC TELEVIZIUNEA” vor fi afișate pe ecran mai multe indicii, în intervalul orar 08:00 – 19:00.

- În intervalul orar mai sus menţionat, organizatorul va transmite o serie de programe speciale sub titlul “COPIII CUCERESC TELEVIZIUNEA”.

- Pe parcursul acestor programe, în colţul din stânga sus al ecranului televizorului vor fi afişate un număr total de 10 indicii sub forma unor cuvinte.

- Pentru a participa la concurs, telespectatorii trebuie să parcurgă următoarele etape:

• să urmărească programele speciale din cadrul proiectului “COPIII CUCERESC TELEVIZIUNEA”.

• să identifice indiciile afișate în colţul din stânga sus al ecranului şi să realizeze minim 3 fotografii care conţin indicii diferite.

• în intervalul orar 08:00 – 19:00, să publice pe contul personal de Facebook sau Instagram o postare care să includă în mod obligatoriu următoarele elemente: cele 3 fotografii cu indicii, hashstag-ul #televiziuneacopiilor şi să dea ’’tag’’ la paginile oficiale de Facebook (https://www.facebook.com/fantvr1) sau Instagram (https://www.instagram.com/tvr1.ro/ ) ale TVR 1.

• după ce au făcut postarea, participanţii la concurs trebuie sa trimită, până la sfârșitul zilei de 1 iunie 2024, link-ul postării, împreună cu datele de contact (numele şi prenumele, nr. de telefon), pe adresa: televiziuneacopiilor@tvr.ro.

- Vor fi admise în concurs doar postările care au fost confirmate prin transmiterea link-ului pe e-mail, conform prevederilor aliniatului de mai sus. Participanţii la concurs pot câştiga, prin tragere la sorţi (pe site-ul random.org), următoarele premii:

• Premiul I: pachet de servicii turistice family - excursie în Laponia (Ţara lui Moş Crăciun)*;

• Premiul II: pachet de servicii turistice family - excursie la Londra cu vizitarea ’’The making of Harry Potter” (Warner Bros. Studio Tour London)**;

• Premiul III – V: trei Hoverboard-uri.

• Premiul VI - VIII: trei x Pachet Samsung Galaxy A35 128GB DS Navy Black 5G + Accesoriu Samsung Galaxy Fit3.

ALTE PREMII:

• 10 invitaţii de 3 persoane la spectacolele din repertoriul Operei Comice pentru Copii, Bucureşti;

• 10 invitaţii de 3 persoane la spectacolele din repertoriul Circului Metropolitan București.

- Premiile vor fi oferite câștigătorilor concursului de către SRTv.

- Tragerea la sorţi va avea loc după încheierea concursului.

- Numele câștigătorilor concursului vor fi anunțate în Telejurnalul de la ora 20.00 difuzat pe TVR 1 în data de 2 iunie, precum şi pe celelalte canalele oficiale de comunicare ale SRTV.

- După ce au fost anunţaţi, câştigătorii vor fi contactaţi prin apel telefonic sau prin mesaj privat, pe conturile de Facebook şi Instagram pe care au făcut postarea, în vederea validării datelor de identitate şi a comunicării informaţiilor legate de modul în care vor intra în posesia premiului.

- În cazul în care unul dintre câştigători nu îşi validează participarea în termen de 24 de ore, SRTv îşi rezervă dreptul de a acorda premiul altui câştigător printr-o noua extragere realizată pe site-ul random.org.

- Premiile nu pot fi convertite în bani și nu sunt transmisibile.

SECȚIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul interactiv TV „COPIII CUCERESC TELEVIZIUNEA - VÂNĂTOAREA DE COMORI” se adresează tuturor persoanelor fizice cu domiciliul sau rezidenţa în România, cu excepţia angajaţilor SRTV, a rudelor şi a afinilor acestora până la gradul al II- lea, inclusiv.

În cazul constatării folosirii unor conturi de Facebook şi Instagram special create pentru fraudarea acestui concurs, participanții respectivi vor fi descalificați.

SECȚIUNEA 5. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR

Organizatorul, în vederea desfăşurării concursului TV „COPIII CUCERESC TELEVIZIUNEA - VÂNĂTOAREA DE COMORI”, prelucrează datele personale ale participanţilor în conformitate cu Regulamentul(UE) 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date si cu Legea 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a acestuia.

Prin participarea la concursul TV „COPIII CUCERESC TELEVIZIUNEA - VÂNĂTOAREA DE COMORI”, participanţii își dau în mod explicit acordul ca numele, adresa, Codul Numeric Personal, numărul de telefon şi celelalte date solicitate de Organizator participanţilor pentru concursul „COPIII CUCERESC TELEVIZIUNEA - VÂNĂTOAREA DE COMORI” să fie procesate şi arhivate într-o baza de date securizată a SRTV.

De asemenea, participanţii sunt de acord ca parte din aceste date să poată fi folosite în alte acţiuni promoționale viitoare ale Organizatorului.

La cererea expresă a participanților se va asigura acestora dreptul de acces, dreptul de intervenție asupra datelor personale şi dreptul de opoziţie, în conformitate cu dispozițiile Regulamentului (UE) 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date si Legea 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a acestuia.

Prin înscrierea la concurs, participanții își exprimă expres și neechivoc consimțământul ca datele lor personale să fie prelucrate de SRTV în scopul prezentului concurs. Totodată, prin participarea la concurs, participanții își dau acordul ca datele lor personale să facă parte din baza de date a SRTV și să fie folosite în scopul de autopromovare.

SECȚIUNEA 6. SOLUŢIONAREA CONTESTAŢIILOR

În cazul unor eventuale contestații ale participanţilor la concursul TV „COPIII CUCERESC TELEVIZIUNEA - VÂNĂTOAREA DE COMORI”, acestea vor fi soluţionate doar pe cale amiabilă şi numai în baza prevederilor prezentului Regulament.

SECȚIUNEA 7. PARTICIPAREA MINORILOR

Prin participarea concurentului minor la concurs, reprezentanţii legali ai acestuia (în continuare “Ocrotitorii legali ai minorului”) garantează că, în cazul participării minorului la anumite emisiuni şi/sau alte filmări efectuate în vederea promovării proiectului „COPIII CUCERESC TELEVIZIUNEA”, după realizarea filmărilor la care vor participa, nu vor putea interzice SRTV difuzarea/exploatarea emisiunii, a imaginii, a vocii şi/sau numelui acestuia. Prin participarea concurentului minor la una dintre emisiunile SRTV şi/sau la alte filmări , Ocrotitorii legali ai acestuia confirmă ca au fost atenţionaţi şi informaţi cu privire la conceptul şi structura emisiunilor şi/sau a filmărilor.

Ocrotitorii legali ai concurentului confirmă că au luat la cunoştinţă prevederile regulamentului concursului, precum şi că se obligă să respecte întocmai acest regulament.

Pentru eliminarea oricărui dubiu și respectarea prevederilor legale, potențialele premii câștigate de minori în cadrul concursului vor fi înmânate Ocrotitorilor legali ai minorului.

SECȚIUNEA 8. TAXE ŞI IMPOZITE

Organizatorul se obligă să calculeze, să reţină la sursă şi să vireze impozitul datorat pentru veniturile obținute de către concurentul câștigător al unui premiu al concursului TV „COPIII CUCERESC TELEVIZIUNEA - VÂNĂTOAREA DE COMORI”, în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare privind impozitul pe venit.

Organizatorul va depune declarații de venit la autoritatea fiscală competentă pentru veniturile pentru care are obligația să reţină la sursa impozitul. Orice alte declarații de venit şi cheltuieli ce derivă din câștigarea premiilor cad în sarcina exclusivă a câștigătorului.

Cu excepţia prevederilor de mai sus, Organizatorul nu este răspunzător de plata altor taxe sau a altor obligaţii financiare legate de premiul oferit, acestea fiind exclusiv în sarcina concurentului câştigător.

Regulament întocmit în data de 27.05.2024.

*Pachetul turistic include o excursie pentru 3 persoane (doi adulţi şi un copil) în Laponia, în perioada 18 - 22 decembrie 2024, conform ofertei Agenţiei de turism partenere.

** Pachetul turistic include o excursie pentru 3 persoane (doi adulţi şi un copil) la Londra, Warner Bros. Studio Tour London - The Making of Harry Potter, 3 nopti cazare cu mic dejun, perioada de călătorie 1 septembrie – 29 noiembrie 2024 sau 1 februarie – 30 aprilie 2025, conform ofertei Agenţiei de turism partenere.

Valoarea totală a celor două pachete turistice, conform contractului de sponsorizare încheiat de SRTV cu Perfect Tour, este de 10.000 Euro.

 

 

 
Roxana Zamfirescu: „Mi-a rămas în amintire Drăgaica din vremea copilăriei mele”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

Împreună facem bine! –TVR face apel la umanitate

publicat: Joi, 19 Septembrie 2024

Televiziunea Română invită publicul larg, companii, autorităţi, ONG-uri să se alăture demersului umanitar.

Când ar trebui să mergem la doctor, dacă avem probleme cu somnul. Apneea, dușmanul tăcut din timpul nopții

Atunci când ne trezim obosiți dimineața, deși am dormit un număr suficient de ore, ori, dimpotrivă, ne luptăm frecvent cu insomniile, este ...